Συνελήφθη ο καπετάνιος του φορτηγού πλοίου που εμβόλισε το ναρκοθηρευτικό «Καλλιστώ». Ξεκίνησε επιχείρηση ρυμούλκησης (φωτο)

Σοβαρό ναυτικό ατύχημα σήμερα το πρωί λίγο έξω από το λιμάνι του Πειραιά, όταν εμπορικό πλοίο εμβόλισε το ναρκοθηρευτικό «Καλλιστώ», με αποτέλεσμα το πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού να πάρει κλίση.

Αυτή την ώρα το ναρκοθηρευτικό «Καλλιστώ» ρυμουλκείται στον ναύσταθμο της Σαλαμίνας. Το ατύχημα έγινε γύρω στις 07:30 το πρωί, όταν το φορτηγό πλοίο Maersk Launceston, που μετέφερε κοντέινερ, λίγο έξω από το λιμάνι του Πειραιά

συγκρούστηκε με το ναρκοθηρευτικό «Καλλιστώ».

Συνελήφθη ο καπετάνιος του φορτηγού πλοίου

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το MEGA, ο καπετάνιος του φορτηγού πλοίου «Maersk Launceston» συνελήφθη, ενώ έρευνα διεξάγεται για να εξακριβωθούν οι συνθήκες, κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η σύγκρουση.

Διαβάστε επίσης: Πατέρας και γιος ήταν για 80 χρόνια οι «φύλακες» των πεσόντων στο Έπος του 40. Η συγκινητική αναγνώριση των χαμένων στρατιωτών από τα παιδιά τους στους Βουλιαράτες (drone) …

Στο πολεμικό πλοίο υπήρξε ελεγχόμενη εισροή υδάτων και πήρε μεγάλη κλίση, ωστόσο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αυτή την ώρα ρυμουλκείται στον ναύσταθμο της Σαλαμίνας και ελπίζουν όλοι ότι το πλοίο θα σωθεί και δεν θα βυθιστεί.

Ξεκίνησε πριν από λίγο η ρυμούλκηση του ναρκοθηρευτικού «Καλλιστώ», στο οποίο σημειώθηκε ελεγχόμενη εισροή υδάτων μετά τη σύγκρουση με το φορτηγό πλοίο MAERSK LAUNCESTON που μετέφερε κοντέινερ έξω από το λιμάνι του Πειραιά, Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά δύο άτομα του πολεμικού πλοίου, που μετέφερε συνολικά 27 άτομα, τα οποία διακομίστηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά δύο άτομα του πολεμικού πλοίου, που μετέφερε συνολικά 27 άτομα, τα οποία διακομίστηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο.

Στο φορτηγό πλοίο Maersk Launceston έχει απαγορευθεί ο απόπλους μέχρι την αποκατάσταση των ζημιών. Το εμπορικό πλοίο έκοψε στη μέση το ναρκοθηρευτικό «Καλλιστώ»

Πηγή χαρακτηριστικής εικόνας ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης: Η ταινία που γύρισε ο Μουσολίνι και παρουσίαζε τους Έλληνες, ισχυρούς σαν το στρατό του Ξέρξη και τους Ιταλούς γενναίους και αποφασισμένους σαν τους 300 του Λεωνίδα

The post Συνελήφθη ο καπετάνιος του φορτηγού πλοίου που εμβόλισε το ναρκοθηρευτικό «Καλλιστώ». Ξεκίνησε επιχείρηση ρυμούλκησης (φωτο) appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συνελήφθη, Καλλιστώ, Ξεκίνησε,synelifthi, kallisto, xekinise