Πυροβόλησαν τον Στέφανο Χίο έξω από το σπίτι του. Δέχθηκε μία σφαίρα στο λαιμό και μία στα πλευρά. Νοσηλεύεται στο ΚΑΤ

Άγνωστοι πυροβόλησαν τα ξημερώματα τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια και τον τραυμάτισαν.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες από πηγές προσκείμενες στην αστυνομία, ο δημοσιογράφος την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του, λίγο μετά τις 03:00, δέχθηκε μία σφαίρα στον λαιμό και άλλη μία στα πλευρά, ενώ άλλες βολίδες έχουν καρφωθεί στο αυτοκίνητό του. Οι δράστες διέφυγαν αφού τον πυροβόλησαν.

Ο Στ. Χίος διακομίστηκε αρχικά

στο Σισμανόγλειο και κατόπιν στο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η μία σφαίρα τον πέτυχε στο λαιμό περνώντας ξυστά από την καρωτίδα, ενώ η δεύτερη πέρασε πάνω από το αριστερό στήθος λίγα εκατοστά μακριά από την καρδιά και αυτό που έσωσε τον δημοσιογράφο είναι το γεγονός ότι το όπλο του δράστη μπλόκαρε πριν αδειάσει και τις υπόλοιπες σφαίρες πάνω του.
Ο δράστης κατάφερε να διαφύγει με τη βοήθεια συνεργού του, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΤΡ, η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται ελεγχόμενη. Τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε το τμήμα εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής. Ήδη ελέγχεται υλικό από τις κάμερες στην περιοχή και από το σπίτι του Στέφανου Χίου, ενώ αναμένεται να ζητηθεί άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του θύματος προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε δεχθεί απειλές και από ποιούς, ενώ είναι άγνωστο πότε θα είναι σε θέση να δώσει κατάθεση ο ίδιος.

Με πληροφορίες από AME – MΠΕ

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: Ο ιάπωνας δημοσιογράφος με το ανθρωπιστικό έργο που αποκεφάλισε ο Τζιχάντι Τζον, ο βρετανός εκτελεστής. Είχαν ζητήσει 200 εκατομμύρια δολλάρια για να τον αφήσουν ελεύθερο Ο δημοσιογράφος εβραϊκής καταγωγής που εκτελέστηκε με αποκεφαλισμό από τον ΙSIS. Στίβεν Τζέι Σότλοφ, ο ρεπόρτερ που έκανε ρεπορτάζ στην πρώτη γραμμή των γεγονότων 

The post Πυροβόλησαν τον Στέφανο Χίο έξω από το σπίτι του. Δέχθηκε μία σφαίρα στο λαιμό και μία στα πλευρά. Νοσηλεύεται στο ΚΑΤ appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα