Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, αφήνοντας αιχμές για υποχώρηση του κράτους Δικαίου. Χαρακτήρισε αντισυνταγματικό τον νόμο Κατρούγκαλου για τις συντάξεις

Reader

Παραιτήθηκε ο Νίκος Σακελλαρίου, πρόεδρος του ΣτΕ, με βέλη για υποχώρηση του κράτους Δικαίου.

Ιδιαίτερα φορτισμένος, ο κ. Σακελλαρίου είπε ότι παραιτείται από το αξίωμά του και μίλησε για διαρροές που δεν του επέτρεψαν να επιτελέσει τα καθήκοντά του.

Ο κ. Σακελλαρίου επέκρινε την πολιτική ηγεσία της χώρας επειδή όπως εξήγησε μετακυλίει παγίως στη δικαιοσύνη την επίλυση των πιο δυσεπίλυτων προβλημάτων της χώρας.

Όπως είπε είναι ορατός ο κίνδυνος περαιτέρω μείωσης των συντάξεων «με αποτέλεσμα την πλήρη εξαθλίωση όλων των συνταξιούχων».

Ο

κ. Σακελλαρίου εξέφρασε τη διαμαρτυρία του για τις διαρροές ότι η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε ως αντισυνταγματικό τον νόμο Κατρούγκαλο με τον οποίο περικόπτονται οι συντάξεις και ανακοίνωσε ότι απέρχεται της θέσης του πριν την συμπλήρωση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης.

The post Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, αφήνοντας αιχμές για υποχώρηση του κράτους Δικαίου. Χαρακτήρισε αντισυνταγματικό τον νόμο Κατρούγκαλου για τις συντάξεις appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα