Ομολόγησε η 22χρονη φοιτήτρια ότι ήταν η μητέρα του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό στον ακάλυπτο στη Νέα Σμύρνη. Πέταξε το μωρό αλλά το αγοράκι επέζησε από την πτώση. Τελικά πέθανε από ασιτία.

Μία 22χρονη φοιτήτρια, η οποία διαμένει σε παρακείμενη πολυκατοικία, ομολόγησε και συνελήφθη για την υπόθεση του νεκρού βρέφους της Νέας Σμύρνης.

Η 22χρονη είχε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, την οποία προσπάθησε να αποκρύψει. Οταν γέννησε, βρέθηκε σε κατάσταση πανικού και προσπάθησε να εγκαταλείψει το μωρό. Το τύλιξε με ένα σεντόνι μαζί με τον ομφάλιο λώρο μέσα σε μια πλαστική σακούλα και το έριξε στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας στην οδό Πριγκηποννήσων.

Πληροφορίες

αναφέρουν ότι η φοιτήτρια πέταξε το νεογέννητο μωρό από τον δεύτερο όροφο- όπου διαμένει- και το αγοράκι επέζησε από την πτώση αλλά πέθανε από ασιτία. Μάλιστα το νεογέννητο δεν έφερε το παραμικρό κάταγμα, ούτε κάκωση- όπως έδειξαν οι ακτινογραφίες- καθώς η πτώση του ανακόπηκε από το δίχτυ, στο οποίο κατέληξε.

Από την 22χρονη λήφθηκε DNA και ταυτοποιήθηκε ότι είναι η μητέρα. Στη συνέχεια διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται. Από τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή προκύπτει ότι το νεογέννητο μωράκι αντιμετώπισε ασιτία και έλλειψη φροντίδας τις πρώτες στιγμές της ζωής του, ενώ το κρύο και οι κακουχίες, φαίνεται να είναι οι πιθανές αιτίες θανάτου του βρέφους.

Reader

The post Ομολόγησε η 22χρονη φοιτήτρια ότι ήταν η μητέρα του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό στον ακάλυπτο στη Νέα Σμύρνη. Πέταξε το μωρό αλλά το αγοράκι επέζησε από την πτώση. Τελικά πέθανε από ασιτία. appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ομολόγησε, 22χρονη, Σμύρνη, Πέταξε, Τελικά,omologise, 22chroni, smyrni, petaxe, telika