Νέα καταδίκη για το «παιδί – δολοφόνο» του Λίβερπουλ. 25 χρόνια μετά το στυγερό έγκλημα με θύμα ένα αγοράκι, καταδικάστηκε για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας

Νέα ποινή επιβλήθηκε στον Τζον Βέναμπλς, ο οποίος σε ηλικία 10 ετών σκότωσε ένα νήπιο στη Βρετανία. Αυτή τη φορά καταδικάστηκε σε φυλάκιση 3 ετών και 4 μηνών για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Ήταν ένα από τα δύο παιδιά που το 1993 βασάνισαν και σκότωσαν τον μόλις δύο χρόνων , Τζέιμς Μπάλτζερ στο Λίβερπουλ.

Διαβάστε αναλυτικά την υπόθεση για το έγκλημα που σόκαρε τη Βρετανία

Τότε είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη , αλλά έμεινε στη φυλακή μόνο 8 χρόνια καθώς ήταν ανήλικος.
Το 2010 καταδικάστηκε και πάλι για παιδική πορνογραφία και ως εκ τούτου δεν πρόκειται να αφεθεί ελεύθερος πριν εκτίσει τη νέα ποινή του.
Μέσω βιντεοδιάσκεψης, απο το κελί όπου κρατείται, ο Βέναμπλς παραδέχθηκε την ενοχή του και είπε στο δικαστήριο οτι είχε ανόητες και παράξενες παρορμήσεις. «Δεν θα ξαναδώ αυτές τις εικόνες για πολλά χρόνια» συμπλήρωσε.
Το υλικό που βρέθηκε στην κατοχή του περιελάμβανε εκατοντάδες φωτογραφίες κι ένα βιβλιαράκι που εξηγούσε πώς μπορεί κάποιος να έχει σεξουαλικές σχέσεις με παιδιά με «ασφαλή» τρόπο.
Σύμφωνα με τον δικαστή, το εγχειρίδιο είναι ένα «απεχθές έγγραφο που ενθαρρύνει τους αναγνώστες να διαπράξουν σοβαρά σεξουαλικά αδικήματα σε πολύ μικρά παιδιά». Πρόσθεσε οτι η κατοχή του αφήνει να εννοηθεί ότι ο Βέναμπλς σχεδίαζε να διαπράξει «εγκλήματα σεξουαλικής φύσης σε παιδιά».

Το άρθρο Νέα καταδίκη για το «παιδί – δολοφόνο» του Λίβερπουλ. 25 χρόνια μετά το στυγερό έγκλημα με θύμα ένα αγοράκι, καταδικάστηκε για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας δημοσιεύθηκε αρχικά στον δικτυακό τόπο ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λίβερπουλ,liverpoul