Μυστήριο με το κλεμμένο αυτοκίνητο που εισέβαλε σε πολυκατοικία στα Εξάρχεια. Έσπασε την πόρτα και «ανέβηκε» τα σκαλιά. Τι δείχνουν οι έρευνες

Λίγο μετά τις 8 το βράδυ, μαύρο αυτοκίνητο εισέβαλε σε πολυκατοικία στα Εξάρχεια. Από τη «τρελή του κούρσα» έφτασε μέχρι το ασανσέρ. Οι επιβαίνοντες μετά το περιστατικό, τράπηκαν σε φυγή. Έρευνα διεξάγει η Ασφάλεια Εξαρχείων για την ταυτότητα των επιβατών και τα αίτια του περιστατικού.

Επεισοδιακό ήταν το βράδυ της της Δευτέρας για τους ενοίκους πολυκατοικίας στα Εξάρχεια, κοντά στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Αλέξης Γρηγορόπουλος.
Λίγα λεπτά μετά τις 8 το βράδυ, ένα αυτοκίνητο, τύπου «smart», μαύρου χρώματος και με φιμέ τζάμια, «καρφώθηκε» στην είσοδο του

κτιρίου.
Από την ταχύτητα που είχε αναπτύξει το αμάξι, δεν σταμάτησε στην πόρτα. Το «smart»έσπασε την τζαμαρία της πολυκατοικίας, «ανέβηκε» τα πρώτα σκαλοπάτια και έφτασε μέχρι και το ασανσέρ!
Αμέσως ο οδηγός και ο συνοδηγός του εγκατέλειψαν το όχημα.
Αυτόπτες μάρτυρες έδωσαν λίγο αργότερα κατάθεση στο Α.Τ. Εξαρχείων περιγράφοντας το απίστευτο περιστατικό.
Ευτυχώς, εκείνη την ώρα, δεν υπήρχαν περαστικοί και δεν σημειώθηκε κανένας σοβαρός τραυματισμός.

Το όχημα μεταφέρθηκε με γερανό από το σημείο και διαπιστώθηκε από την Ασφάλεια Εξαρχείων ότι είναι κλεμμένο. Ο ιδιοκτήτης του smart είχε δηλώσει την κλοπή του το Σάββατο.
Η Ασφάλεια Εξαρχείων έχει αναλάβει την εξιχνίαση της υπόθεσης, που ψάχνει να βρει την ταυτότητα των δραστών αλλά και τι ακριβώς συνέβη λίγο πριν το όχημα κ»αρφωθεί» στην πολυκατοικία.
Σήμερα, άνθρωποι της Σήμανσης θα εξετάσουν το όχημα για τυχόν αποτυπώματα των δύο επιβατών που τράπηκαν σε φυγή.

Το άρθρο Μυστήριο με το κλεμμένο αυτοκίνητο που εισέβαλε σε πολυκατοικία στα Εξάρχεια. Έσπασε την πόρτα και «ανέβηκε» τα σκαλιά. Τι δείχνουν οι έρευνες δημοσιεύθηκε αρχικά στον δικτυακό τόπο ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα