Μουσική στην εστίαση από το Σαββατοκύριακο. Τι θα γίνει με απαγόρευση κυκλοφορίας και δεξιώσεις- Τα σενάρια και οι πληροφορίες

Προς νέα χαλάρωση οδεύουν τα μέτρα, με τις ανακοινώσεις να αναμένονται αύριο, ώστε να τεθούν σε ισχύ από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων συνεδριάζει αύριο Τετάρτη και αναμένεται να θέσει το χρονοδιάγραμμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άμεση ισχύ αναμένεται να έχει η επαναφορά της μουσικής, θα ακολουθήσει το ωράριο και στη συνέχεια η αύξηση του ορίου καλεσμένων στις δεξιώσεις των γάμων από Ιούλιο.

Σημειώνεται πάντως, πως μέχρι

στιγμής δεν έχει μπει στην συζήτηση το ενδεχόμενο στα καταστήματα εστίασης να επιτραπούν όρθιοι όπως και οι εσωτερικοί χώροι.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας…

Σχετικά με το ωράριο κυκλοφορίας, η πλήρης κατάργησή του αναμένεται αργότερα, στο τέλος του μήνα-αρχές του επόμενου, ωστόσο το πιθανότερο είναι ότι θα γίνει κατά μία ώρα πιο ελαστικό.

Έτσι η απαγόρευση κυκλοφορίας, κατά το βασικό σενάριο, από τις 12:30 που ξεκινά σήμερα, θα ξεκινά άμεσα, ίσως και από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο από τις 01:30 την νύχτα.

Επιπλέον αναμένεται να ανακοινωθούν νέες οδηγίες για τις δεξιώσεις γάμων και βαφτίσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες οι καλεσμένοι στις δεξιώσεις θα αυξηθούν από τους 100 στους 200. Το μέτρο αναμένεται να τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιουλίου.

Σε κάθε περίπτωση όπως σημειώνουν αρμόδιες πηγές, δεν φαίνεται πιθανό το σενάριο να υπάρξει πλήρης απελευθέρωση στα άτομα αλλά σε κάθε βήμα θα τίθεται ένα ανώτατο όριο το οποίο από τον Αύγουστο ίσως ξεπεράσει και τα 350 άτομα.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου….

The post Μουσική στην εστίαση από το Σαββατοκύριακο. Τι θα γίνει με απαγόρευση κυκλοφορίας και δεξιώσεις- Τα σενάρια και οι πληροφορίες appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα