Μίνι καύσωνας το Σαββατοκύριακο. Σε ποιες περιοχές ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 37 βαθμούς. Ενισχυμένοι άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο (χάρτες)

Ενισχυμένοι βόρειοι άνεμοι αναμένεται να επικρατήσουν στο Αιγαίο την Παρασκευή 26/06 και το Σάββατο 27/06. 

Όπως φαίνεται στους χάρτες που ακολουθούν, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr οι εντάσεις των ανέμων την Παρασκευή αναμένεται να φτάνουν τα 7 μποφόρ, ενώ το Σάββατο θα αγγίξουν τοπικά τα 8 μποφόρ.

Γενικά αίθριος καιρός

στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Τοπικές βροχές μικρής διάρκειας στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια και τη βόρεια Κρήτη. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά ορεινά, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και βαθμιαία στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα επανέλθει στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Διαβάστε επίσης: Ο Μέγας Αλέξανδρος «θάφτηκε ζωντανός και πέθανε από ασφυξία». Η ανατρεπτική θεωρία που διατύπωσε ομάδα επιστημόνων από τη Νέα Ζηλανδία. Που βασίζεται ο επιστημονικός ισχυρισμός τους…

ΣΑΒΒΑΤΟ 27-06-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στην Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28-06-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 με 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ηπειρωτικά.

Διαβάστε επίσης: Τα χαρακώματα των Βρετανών έξω από τις Σέρρες. Εκδίωξαν τους Βούλγαρους από το χωριό του ατρόμητου Μακεδονομάχου Μητρούση που αυτοκτόνησε για να μην συλληφθεί …

The post Μίνι καύσωνας το Σαββατοκύριακο. Σε ποιες περιοχές ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 37 βαθμούς. Ενισχυμένοι άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο (χάρτες) appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα