Μαχαίρωσε την μητέρα του 38 φορές βγήκε για φαγητό. «Τη σκότωσα γιατί μου έδινε φάρμακα για να μου ελέγχει το μυαλό». Σε παραλήρημα ο μητροκτόνος της Νέας Σμύρνης

Οι λεπτομέρειες του ειδεχθούς εγκλήματος σοκάρουν ακόμα και τους αστυνομικούς, ενώ ο μητροκτόνος εμφανίζεται να έχει σοβαρά και χρόνια ψυχολογικά προβλήματα. Με 38 μαχαιριές σε κάθε σημείο του κορμιού της βρέθηκε η 64χρονη γυναίκα.

Πρόκειται για το έγκλημα που ήρθε στο φως της δημοσιότητας αργά το βράδυ της Πέμπτης, όταν αστυνομικοί -μετά από κλήσεις γειτόνων- μπήκαν στο διαμέρισμα επί της οδού Ιωνίας 11 στη Νέα Σμύρνη.

Όταν άνοιξαν την πόρτα οι αστυνομικοί της

Άμεσης Δράσης αντίκρισαν τον μητροκτόνο να κάθεται σε μία καρέκλα δίπλα από το άψυχο σώμα της 64χρονης γυναίκας. «Εντάξει παιδιά, εγώ τη σκότωσα στις 7 του μήνα», ομολόγησε ατάραχος ο 38χρονος άνδρας που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Σύμφωνα με την νεκροψία – νεκροτομή, οι θανατηφόρες μαχαιριές ήταν εκείνες που δέχτηκε το θύμα στο θώρακα και το λαιμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφού τη σκότωσε, συνέχισε κανονικά τη ζωή του σαν να μη συμβαίνει τίποτε. Μάλιστα λίγη ώρα μετά το άγριο φονικό, βγήκε έξω, μόνος του, για να φάει -όπως ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς- «σπέσιαλ πίτσα με μανιτάρια».

Η 64χρονη ήταν νεκρή στο πάτωμα, και δίπλα της ήταν ο 38χρονος γιος της χωρίς να έχει καμία αντίδραση στη θέα των ανθρώπων που μπήκαν μέσα.

«Εγώ την σκότωσα», είπε ο 38χρονος όταν τον ρώτησαν οι αστυνομικοί οι οποίοι τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα.

«Γιατί το έκανες;» τον ρώτησαν αμέσως οι αστυνομικοί.

«Γιατί μου έριχνε φάρμακο στο φαγητό για να ελέγχει το μυαλό μου. Είχε βάλει τη μασονία να υπεισέρχεται στο μυαλό μου για να με ελέγχει. Ελεγε ότι το έκανε για το καλό μου». Ο άντρας ήταν άνεργος, ενώ δεν είχε ολοκληρώσει ποτέ τις σπουδές του στο Πολιτικό της Νομικής.

The post Μαχαίρωσε την μητέρα του 38 φορές βγήκε για φαγητό. «Τη σκότωσα γιατί μου έδινε φάρμακα για να μου ελέγχει το μυαλό». Σε παραλήρημα ο μητροκτόνος της Νέας Σμύρνης appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαχαίρωσε, Νέας Σμύρνης,machairose, neas smyrnis