Κορονοϊός. Αποσωληνώθηκε ο 17χρονος στον Ερυθρό Σταυρό. Αισιόδοξοι οι γιατροί για την πλήρη ανάρρωση του

Ελπίδα από τα αισιόδοξα νέα για την κατάσταση της υγείας του μαθητή που νοσηλεύεται με κορωνοϊό

Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται από τον Ερυθρό Σταυρό καθώς ο 17χρονος ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου μετά από επιπλοκές που παρουσίασε από τον κορωνοϊό.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε

στο podcast μας

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 το πρωί της Πέμπτης, η διοικήτρια του νοσοκομείου, Ελπίδα Ταβιανάτου, το παιδί «είναι πολύ καλύτερα αποσωληνώθηκε και παίρνει την πορεία προς το θάλαμο, σήμερα ή αύριο». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έφηβος είχε εισαχθεί την περασμένη εβδομάδα στο νοσοκομείο – υπενθυμίζεται ότι είναι αποκλειστικα για νοσηλεία ασθενών με Covid-19- και παρέμεινε για λίγες ημέρες σε απλή κλινική.

Προχθές η κατάσταση του επιβαρύνθηκε και κρίθηκε αναγκαίο να νοσηλευτεί σε Μονάδα και να διασωληνωθεί, καθώς παρατηρήθηκαν σημαντικές αλλοιώσεις στους πνεύμονές του.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου

The post Κορονοϊός. Αποσωληνώθηκε ο 17χρονος στον Ερυθρό Σταυρό. Αισιόδοξοι οι γιατροί για την πλήρη ανάρρωση του appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κορονοϊός, Αποσωληνώθηκε, 17χρονος, Ερυθρό Σταυρό, Αισιόδοξοι,koronoios, aposolinothike, 17chronos, erythro stavro, aisiodoxoi