Κορονοϊός: Αυτός είναι ο κίνδυνος προσβολής ανά δραστηριότητα. Στην κορυφή της λίστας οι μπουφέδες και τα γυμναστήρια

Αναλυτική λίστα με τις δραστηριότητες και τον κίνδυνο προσβολής των ατόμων που τις πραγματοποιούν από κορονοϊό δημοσιοποίησε ο Ιατρικός Σύλλογος του Τέξας των ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, στην κατηγορία των δραστηριοτήτων με χαμηλό κίνδυνο ανήκει το τένις, το κάμπινγκ ή και οι αγορές take out από μαγαζιά εστίασης.

Ακολούθως, μέτρια προς χαμηλή επικινδυνότητα προσβολής έχουν τα ψώνια, ο περίπατος, το γκολφ, η αναμονή σε ιατρείο, η επίσκεψη σε κάποιο μουσείο, σε βιβλιοθήκη ή παιδική χαρά ή ακόμα και η διαμονή για ένα – δύο βράδια σε ξενοδοχείο.

Διαβάστε ακόμα: Ο πατέρας της γυναικολογίας που έκανε πειράματα μόνο σε μαύρες γυναίκες. Τις χειρουργούσε χωρίς τη συναίνεσή τους, χωρίς αναισθητικό, σε πρόχειρο ιατρείο και με θεατές

Μέτριος είναι ο κίνδυνος προσβολής για όσους πηγαίνουν στην παραλία, ψωνίζουν σε εμπορικό κέντρο, δουλεύουν στο γραφείο της εταιρείας τους, κολυμπούν σε δημόσιες πισίνες και επισκέπτονται ηλικιωμένους φίλους ή συγγενείς.

Στην κατηγορία του μέτριου προς υψηλού κινδύνου να προσβληθεί κανείς ανήκουν τα ταξίδια με αεροπλάνο, το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο, οι χειραψίες, οι γάμοι, οι κηδείες ή και το δείπνο σε εστιατόριο.

Τέλος, υψηλό κίνδυνο προσβολής από κορονοϊό έχουν όσοι τρώνε από μπουφέ, πηγαίνουν σε γυμναστήρια, σε σινεμά, σε λούνα παρκ, σε συναυλίες, σε γήπεδα ή σε μπαρ.

Δείτε αναλυτικά το γράφημα:

Be informed. Know your risk. Stay safe. pic.twitter.com/t6G71wAHU6

Texas Medical Association (@texmed) July 3, 2020

πηγή: Athens Voice

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: «Δεν θα άλλαζα την Καρθαία ούτε με την ίδια την Βαβυλώνα». Η φημισμένη πόλη της Κέας που ύμνησαν οι αρχαίοι και λεηλάτησε ο Δανός θεολόγος. Οι σπουδαίοι ναοί και το θέατρο

The post Κορονοϊός: Αυτός είναι ο κίνδυνος προσβολής ανά δραστηριότητα. Στην κορυφή της λίστας οι μπουφέδες και τα γυμναστήρια appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Mixani tou Xronou