Κερατέα. Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε άνδρας από αυτοκίνητο που έπεσε σε γκρεμό βάθους 70 μέτρων στην Κακιά Θάλασσα

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένας νέος άνδρας που βρισκόταν σε αυτοκίνητο που είχε πέσει σε γκρεμό πολλών δεκάδων μέτρων στην περιοχή της Κακιάς Θάλασσας στην Κερατέα.

Επιχείρησαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής (14 πυροσβέστες με 6 οχήματα), αλλά και η ορειβατική ομάδα διάσωσης της ΕΜΑΚ, προκειμένου να προσεγγίσουν το σημείο στο οποίο βρισκόταν το αυτοκίνητο.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις

ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας …

Ολοκληρώθηκε από το #Πυροσβεστικό Σώμα η επιχείρηση ανάσυρσης ατόμου χωρίς τις αισθήσεις του μετά από πτώση οχήματος σε γκρεμό λίγο πριν την παραλία της Κακιάς Θάλασσας στην Κερατέα του δήμου Λαυρεωτικής.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) February 18, 2021

Το αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό λίγο πριν την παραλία της Κακιάς Θάλασσας στην Κερατέα του δήμου Λαυρεωτικής.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, πρόκειται για νεαρό άνδρα περίπου 25 ετών, ο οποίος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και παρελήφθη από το ΕΚΑΒ.

Τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν πως ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος το οποίο κατέληξε στον γκρεμό.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

Πηγή αρχικής φωτογραφίας: ΑΠΕ ΜΠΕ

The post Κερατέα. Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε άνδρας από αυτοκίνητο που έπεσε σε γκρεμό βάθους 70 μέτρων στην Κακιά Θάλασσα appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα