Και ο Στίβεν Σιγκάλ κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση. Τέσσερις γυναίκες έχουν ήδη καταγγείλει ότι ο ηθοποιός τούς επιτέθηκε κατά τη διάρκεια των οντισιόν που έκανε γα τις ταινίες του

news247:Ο ηθοποιός που πρωταγωνίστησε σε δημοφιλείς περιπέτειες κατά τις δεκαετίες του ’80 και ΄90 και παραγωγός φέρεται να παρενοχλούσε σεξουαλικά γυναίκες κατά τη διάρκεια των οντισιόν που έκανε για ταινίες του.Τέσσερις ηθοποιοί έχουν μέχρι στιγμής μιλήσει.

Η Πόρσια ντε Ρόσι έγινε την Πέμπτη η τέταρτη γυναίκα που κατηγορεί τον γνωστό ηθοποιό και παραγωγό για σεξουαλική παρενόχληση, υποστηρίζοντας ότι της επιτέθηκε κατά τη διάρκεια οντισιόν για μία ταινία του.

«Η τελική οντισιόν έγινε στο γραφείο του. Καθώς με έβαζε να καθίσω και άνοιγε το φερμουάρ του δερμάτινου παντελονιού του, μου είπε πόσο σημαντικό ήταν να υπάρχει χημεία εκτός οθόνης. Έτρεξα έξω και φώναξα την μάνατζέρ μου. Αυτή, ήρεμη, μου απάντησε ‘λοιπόν, δεν ήξερα αν ήταν ο τύπος σου», έγραψε στο twitter η Πόρσια ντε Ρόσι, ηθοποιός του «Arrested Development».

Μετά την αποκάλυψη, η σύζυγός της και οικοδέσποινα talk show, Έλεν ντε Τζενέρις έγραψε στο twitter πόσο περήφανη είναι γι’ αυτήν.

Οι ισχυρισμοί της ντε Ρόσι κατά του Σιγκάλ έρχονται ως συνέχεια εκείνων της πρωταγωνίστριας στις τηλεοπτικές σειρές «ER» και «The Good Wife», Τζουλιάνα Μαργκούλις, η οποία πριν λίγες μέρες δήλωσε ότι ήταν καλεσμένη σε οντισιόν σε ξενοδοχείο του, αργά το βράδυ. Τότε ήταν 23 ετών. Η Μαργκούλις ισχυρίστηκε ότι της είχαν πει ότι παρούσα στην οντισιόν θα ήταν και μια γυναίκα υπεύθυνη του κάστινγκ, ωστόσο όταν εμφανίστηκε στον χώρο, εκεί ήταν μόνο ο Σιγκάλ.

Η Πόρσια ντε Ρόσι με τη σύντροφό της Έλεν ντε Τζενέρις

«Είδα το όπλο του. Δεν είχα δει ποτέ όπλο στην πραγματική ζωή. Βγήκα από εκεί αλώβητη…Δεν ξέρω πώς βγήκα από εκείνο το δωμάτιο ξενοδοχείου», είπε η Μαργκούλις.

Μία άλλη ηθοποιός, η Λίζα Γκερέρο υποστήριξε ότι ο Σιγκάλ το 1996 έκανε οντισιόν για την ταινία «Fire Down Below», φορώντας μόνο μια μεταξωτή ρόμπα. Μετά την διαδικασία, ο μάνατζέρ της της είπε ότι ο Σιγκάλ ήταν πρόθυμος να της δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο την ταινία με την προϋπόθεση να κάνει μαζί του μια «ιδιωτική πρόβα». Η Γκερέρο, η οποία σήμερα είναι ραδιοφωνική παραγωγός, είπε ότι απέρριψε την πρόταση.

Παρόμοια καταγγελία έκανε και η ηθοποιός Ράε Ντάουν Τσονγκ, η οποία δήλωσε ότι ο Σιγκάλ φορούσε μόνο ένα μπουρνούζι κατά τη διάρκεια οντισιόν σε ξενοδοχείο τη δεκαετία του 1980, μένοντας στη συνέχεια γυμνός μπροστά της. Η Τσονγκ υποστηρίζει ότι για αρκετά χρόνια μετά το περιστατικό, ο Σιγκάλ άφηνε σεξουαλικά μηνύματα στον τηλεφωνητή της.

Το άρθρο Και ο Στίβεν Σιγκάλ κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση. Τέσσερις γυναίκες έχουν ήδη καταγγείλει ότι ο ηθοποιός τούς επιτέθηκε κατά τη διάρκεια των οντισιόν που έκανε γα τις ταινίες του δημοσιεύθηκε αρχικά στον δικτυακό τόπο ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα