Γυναικοκτόνος Γλυκά Νερά. Στο κελί με άλλους τρεις- Στην ίδια πτέρυγα μαζί με Φουρθιώτη, Κουτσολιούτσο και Βλαστό

Στην έκτη πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού κρατείται από χθες το βράδυ ο 33χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μετά τη μαραθώνια απολογία του για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά.

Βρίσκεται μαζί με άλλους κρατουμένους οι οποίοι έχουν απασχολήσει την κοινή γνώμη καθώς είχαν εκφραστεί φόβοι για την σωματική ακεραιότητά του σε περίπτωση που βρισκόταν σε άλλες πτέρυγες, τις λεγόμενες «σκληρές».

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κρατείται στο κελί με άλλα τρία άτομα. Συγκεκριμένα, με έναν πρώην σωφρονιστικό υπάλληλο που είχε συλληφθεί στα Γιάννενα και είναι υπόδικος για

εισαγωγή ναρκωτικών, έναν επίσης υπόδικο για λαθρεμπορία και άλλον έναν που είχε συλληφθεί πρόσφατα για ναρκωτικά.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας…

Στην ίδια πτέρυγα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, βρίσκονται και ο Μένιος Φουρθιώτης και ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος της Folli Follie. Επίσης εκεί είναι και οι Παναγιώτης Βλαστός και Νίκος Μαζιώτης.

Όλοι οι κρατούμενοι προαυλίζονται μαζί στον χώρο της πτέρυγας πρωί και απόγευμα, για αρκετή ώρα, ενώ τώρα λόγω καύσωνα ο χρόνος επιμηκύνεται.

Στο μεταξύ το πρωί ο 33χρονος πέρασε και την καθιερωμένη συνέντευξη από τη διευθύντρια του Κ1 Καταστήμαστος Κράτησης, Μαίρη Στέφη, που γίνεται σε όλους τους κρατούμενους, μετά τη μεταγωγή τους στη φυλακή, προκειμένου να πει αν χρειάζεται κάτι, να ερευνηθεί το ψυχολογικό προφίλ του και να του εκτεθούν αναλυτικά οι κανόνες της φυλακής, καθώς και τι να προσέχει.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

The post Γυναικοκτόνος Γλυκά Νερά. Στο κελί με άλλους τρεις- Στην ίδια πτέρυγα μαζί με Φουρθιώτη, Κουτσολιούτσο και Βλαστό appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα