Γυναικοκτόνος: Δεν γνώριζα το Δογιάκη που αυτοκτόνησε. Εγώ πλήρωσα τα έξοδα της κηδείας. Δεν υπάρχει ημερολόγιο της Καρολάιν

Να απαντήσει για τα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για τον ίδιο θέλησε ναο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

«Δεν έχω καμία σχέση, δεν γνωριζόμασταν και δεν έχω πάει ποτέ στο μαγαζί του», τόνισε μέσα από τις φυλακές σε δήλώσεις στον Αντ1 για τις σχέσεις που του καταλογίζουν με τον επιχειρηματία της ταβέρνας «Κρητικός»

Σχετικά με όσα ακούγονται για το ταξίδι στη Σούδα απάντησε: «Όπως ούτε εγώ, ούτε η Καρολάιν είχαμε ταξιδέψει στην Σούδα

αυτή τη χρόνια».

Αναφερόμενος στα δημοσιεύματα της βρετανικής εφημερίδας για το ημερολόγιο της Καρολάιν «την θεωρώ αναξιόπιστη γιατί όσα δημοσιεύει είναι αναληθή. Δεν υπάρχει ημερολόγιο», κατέληξε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κάνοντας κριτική και στην Daily Mail.

Ο ίδιος δήλωσε ακόμη «ανακουφισμένος» από την απόφαση  να δοθεί η επιμέλεια της Λυδίας στην οικογένεια της Καρολάιν καθώς, όπως λέει, «ξέρω ότι η μητέρα της αγαπά πολύ την εγγονή της και θα μεγαλώσει σωστά στην Αλόννησο».

Αναφέρθηκε επίσης και σε ένα οικόπεδο που θα αγόραζε με την Καρολάιν στο Πικέρμι, λέγοντας ότι «ακούγονται ανακρίβειες» και σημείωσε πως «η αλήθεια είναι πως και οι δυο οικογένειες έβαλαν χρήματα για την αγορά του».

Και συνέχισε : «Δεν πλήρωσε η οικογένεια της Καρολάιν τα έξοδα της κηδείας αλλά εγώ, εγώ τα πλήρωσα όλα»

The post Γυναικοκτόνος: Δεν γνώριζα το Δογιάκη που αυτοκτόνησε. Εγώ πλήρωσα τα έξοδα της κηδείας. Δεν υπάρχει ημερολόγιο της Καρολάιν appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα