Γάζωσαν 25χρονο ενώ διασκέδαζε μέσα σε μπαρ στην Φωκίωνος Νέγρη. Στο σημείο βρέθηκαν 20 κάλυκες. Ο νεαρός ήταν σεσημασμένος

news247:

Κατέληξε ο άντρας που μεταφέρθηκε με ίδια μέσα σε ιδιωτική κλινική, ύστερα από πυροβολισμούς που δέχτηκε στην Κυψέλη, επί της οδού Φωκίωνος Νέγρη 15, έξω από μπαρ της περιοχής.

Λίγο πριν τις 23:30 το βράδυ της Δευτέρας, 25χρονος άνδρας που καθόταν σε γνωστό μαγαζί στη Φωκίωνος Νέγρη στην Κυψέλη, δέχθηκε πυροβολισμούς.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μία μηχανή σταμάτησε έξω από το μαγαζί, οι δύο επιβαίνοντες μπήκαν μέσα και πυροβόλησαν τον άνδρα τουλάχιστον 10 φορές. Οι δράστες

τη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή ενώ στο σημείο εντοπίστηκαν πάνω από 20 κάλυκες.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με δικά του μέσα σε ιδιωτική κλινική, όπου λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Όσοι βρίσκονταν μπροστά στο περιστατικό, τηλεφώνησαν την Άμεση Δράση.
Από χτες, μεγάλη επιχείρηση έχει συσταθεί με στόχο τη σύλληψη των δραστών. Η δολοφονική αυτή επίθεση έγινε 24 ώρες μετά την την εκτέλεση ενός 61χρονου άνδρα στο Περιστέρι λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής όταν τον πλησίασε ένας άγνωστος και τον πυροβόλησε τέσσερις φορές ενώ επέβαινε σε σκούτερ στη συμβολή των οδών Θηβών και Τρεμπεσίνας.

Διαβάστε επίσης:Δολοφονία στο Περιστέρι: Περιφερειακό ρόλο στη δικογραφία της Greek Mafia είχε ο 61χρονος

Το άρθρο Γάζωσαν 25χρονο ενώ διασκέδαζε μέσα σε μπαρ στην Φωκίωνος Νέγρη. Στο σημείο βρέθηκαν 20 κάλυκες. Ο νεαρός ήταν σεσημασμένος δημοσιεύθηκε αρχικά στον δικτυακό τόπο ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα