Φρικτό λάθος. Έθαψαν ζωντανή 37χρονη και συνήλθε μέσα στο φέρετρο. Έκανε απελπισμένες προσπάθειες να απεγκλωβιστεί αλλά όταν την αντιλήφθηκαν ήταν ήδη αργά (προσοχή! σκληρό βίντεο)

Στιγμές κυριολεκτικού τρόμου έζησαν συγγενείς και φίλοι της 37χρονης Rosangela Almeida dos Santos στο νεκροταφείο Riachao das Neves της Βραζιλίας. Η γυναίκα θεωρήθηκε νεκρή από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν στις 28 Ιανουαρίου.

Κάτοικοι της περιοχής που βρέθηκαν στο νεκροταφείο υποστήριξαν ότι η κοπέλα ούρλιαζε για να την βγάλουν μέσα από τον τάφο της. Το σοκαριστικό γεγονός αναφέρθηκε στους οικείους της 11 ημέρες μετά την κηδεία

της. Την ίδια στιγμή έγινε εκταφή όπου έσπασαν το φέρετρο το οποίο ήταν σφραγισμένο με καρφιά.

Το σώμα της ήταν ακόμα ζεστό όταν άνοιξαν το φέρετρο. Είχε βγάλει το βαμβάκι από τα ρουθούνια και τα αυτιά της και είχε τραύματα στα χέρια και το μέτωπο στην προσπάθειά της να απεγκλωβιστεί. Τα καρφιά στο φέρετρο είχαν μετακινηθεί προς τα πάνω και υπήρχε αίμα στο εσωτερικό του.

Η 37χρονη είχε μεταφερθεί με υπερκόπωση στο νοσοκομείο και έμεινε για μια εβδομάδα. Σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου της, είχε υποστεί δύο ανακοπές καρδιάς πριν πεθάνει από σηπτικό σοκ. Υπέφερε από μικρή ηλικία από λιποθυμικά επεισόδια και έπαιρνε αντιπηκτικά φάρμακα.

Παρακολουθήστε το βίντεο από την στιγμή της εκταφής.



Διαβάστε ακόμα: Εφυήραν «φέρετρα ασφαλείας» με μηχανισμό εκτόξευσης ή ενδοεπικοινωνίας ως απάντηση στα φαινόμενα νεκροφάνειας…

Το άρθρο Φρικτό λάθος. Έθαψαν ζωντανή 37χρονη και συνήλθε μέσα στο φέρετρο. Έκανε απελπισμένες προσπάθειες να απεγκλωβιστεί αλλά όταν την αντιλήφθηκαν ήταν ήδη αργά (προσοχή! σκληρό βίντεο) δημοσιεύθηκε αρχικά στον δικτυακό τόπο ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φρικτό, Έθαψαν, 37χρονη, Έκανε,frikto, ethapsan, 37chroni, ekane