Εξαφανίστηκε μυστηριωδώς πριν από 50 χρόνια. Τώρα τα οστά της βρέθηκαν στο σπίτι νεκρού αστυνομικού με τον οποίο έφυγε μαζί. Τα στοιχεία που άνοιξαν ξανά την υπόθεση του θανάτου της Λουίζ Πιέτροβιτς

Τον Οκτώβριο του 1966, η 38χρονη Λουίζ Πιέτροβιτς έκλεισε τον τραπεζικό της λογαριασμό και έφυγε από την πόλη με τον τότε σύντροφό της και αστυνομικό, Γουίλιαμ Μπόκεν. Μετά από 50 χρόνια, τον Μάρτιο του 2018, ανακαλύφθηκαν τα οστά της θαμμένα κάτω από το σπίτι του Μπόκεν, ο οποίος πέθανε το 1982, στο Λονγκ Άιλαντ. Η υπόθεση ξανάνοιξε όταν η βρετανική εφημερίδα Suffolk Times δημοσίευσε ένα εκτενές ρεπορτάζ μαζί με ένα ντοκιμαντέρ για την εξαφάνιση της γυναίκας. Ο ιατροδικαστής ταυτοποίησε τα οστά, μετά από εξετάσεις DNA
των συγγενών της, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η Πιέτροβιτς είχε εγκλωβιστεί σε έναν βίαιο γάμο την περίοδο της εξαφάνισής της, λέει η κόρη της

Μια ημέρα πριν από την εξαφάνισή της, η Πιέτροβιτς απέσυρε 1,273,000 δολάρια από την προσωπικό λογαριασμό στην τράπεζα και μετά τον έκλεισε, σύμφωνα με τους Suffolk Times. Ο Μπόκεν είπε στη δουλειά ότι είναι άρρωστος και μετά παραιτήθηκε από τα καθήκοντά του ως αστυνομικός.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η πρώην σύζυγος του Μπόκεν πρόσφατα ειδοποίησε την αστυνομία ότι υπάρχει ένα θαμμένο σώμα στο υπόγειο του παλιού σπιτιού του άντρα στην πόλη Σάουθχολντ.

Χρησιμοποιώντας ραντάρ που ανιχνεύει το έδαφος, οι αστυνομικοί του Suffolk County βρήκαν έναν σκελετό θαμμένο στα 2,1 μέτρα στο βρώμικο υπόγειο, κάτω από μια βαριά πλάκα μήκους 12 cm. Οι περισσότεροι ισχυρίζονται ότι ο Μπόκεν τη δολοφόνησε. Ωστόσο, ακόμα παραμένει άγνωστη η ακριβής αιτία θανάτου της Πιέτροβιτς και οι έρευνες συνεχίζονται.

Πηγή: BBC

The post Εξαφανίστηκε μυστηριωδώς πριν από 50 χρόνια. Τώρα τα οστά της βρέθηκαν στο σπίτι νεκρού αστυνομικού με τον οποίο έφυγε μαζί. Τα στοιχεία που άνοιξαν ξανά την υπόθεση του θανάτου της Λουίζ Πιέτροβιτς appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα