Επίθεση αναρχικών για τον Δημήτρη Κουφοντίνα σε πολυκατοικία που μένει δικαστικός. Προσήχθησαν τρία άτομα

Επίθεση με μπογιές και τρικάκια σε είσοδο οικοδομής στην Τούμπα Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν αντιεξουσιαστές, το βράδυ της Παρασκευής για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Περίπου στις 10 χθες το βράδυ, άγνωστοι προχώρησαν στην θραύση ενός υαλοπίνακα στην κεντρική είσοδο της οικοδομής στην οδό Ορέστου. Σύμφωνα με πληροφορίες στη συγκεκριμένη οικοδομή διαμένει δικαστικός.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα

άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας …

Αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε τρεις προσαγωγές ατόμων, που εντοπίστηκαν στην περιοχή. Δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους και αφέθηκαν ελεύθεροι.

φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συνεχίστε στο podstories από τη Μηχανή του Χρόνου…Διαβάστε ακόμα: Το μεγαλύτερο έγκλημα στην Ελλάδα. Ο καλοσυνάτος χωρικός που δολοφόνησε 15 συγχωριανούς του και έναν συγκρατούμενό του. Πώς μετατράπηκε σε αδίστακτο δολοφόνο
Ποιες γυναίκες υποχρεώνονταν να παντρευτούν τους συγγενείς τους στην αρχαία Ελλάδα. Γιατί ήταν σημαντικό σημαντικό να υπάρχει γιος στην οικογένεια

The post Επίθεση αναρχικών για τον Δημήτρη Κουφοντίνα σε πολυκατοικία που μένει δικαστικός. Προσήχθησαν τρία άτομα appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα