Επεισόδια στη Νίκαια μετά από συγκέντρωση για την αστυνομική βία. Φωτιές σε κάδους και χρήση χημικών

Επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα στη Νίκαια όπου πραγματοποιήθηκε «συγκέντρωση ενάντια στην αστυνομοκρατία και την καταστολή».  Στην Πλατεία Δαβάκη είχαν συγκεντρωθεί νωρίτερα 300 άτομα μέλη συλλογικοτήτων. Μετά τη λήξη της ειρηνικής πορείας, σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα ατόμων φέρεται να αποσχίστηκε από την πορεία και να πέταξε πέτρες και καδρόνια στους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο. Οι άνδρες της αστυνομίας απάντησαν με χρήση δακρυγόνων.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε

στο podcast μας …

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, στην Πέτρου Ραλλη, όπου περίπου 40 άτομα συγκρούστηκαν με διμοιρία των ΜΑΤ. Ακολούθησε κλεφτοπόλεμος στα στενά της περιοχής μεταξύ των αστυνομικών και των ταραξιών.

Σημειώνεται ότι με εντολή της ΕΛ.ΑΣ είχαν κλείσει από νωρίς το απόγευμα οι σταθμοί του μετρό Νίκαια και Κορυδαλλός και είχαν συγκεντρωθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

The post Επεισόδια στη Νίκαια μετά από συγκέντρωση για την αστυνομική βία. Φωτιές σε κάδους και χρήση χημικών appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα