Εννιάχρονος ζούσε επί πέντε χρόνια σε κλουβί. Τον κλείδωνε ο πατέρας του, όταν χτύπησε στο κεφάλι και εμφάνισε προβλήματα συμπεριφοράς (βίντεο)

news247:
Ο πατέρας «ανησυχούσε» για την ασφάλεια του 9χρονου γιου του, ο οποίος μετά από χτύπημα στο κεφάλι, εμφάνισε αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά.

Σε ένα ξύλινο κλουβί έχει περάσει τα τελευταία πέντε χρόνια της ζωής του ένα 9χρονο αγόρι στην Ταϊλάνδη, καθώς ο πατέρας του το κλείδωνε εκεί, θεωρώντας ότι είναι η καλύτερη λύση προκειμένου να είναι ασφαλές.
Ο 38χρονος δήλωσε ότι ο γιος του εμφάνισε προβλήματα

συμπεριφοράς μετά από ένα τραυματισμό στο κεφάλι που υπέστη σε τροχαίο όταν ήταν 4 ετών.
Σύμφωνα με τον πατέρα, ο μικρός έγινε αλλοπρόσαλλος και δεν μπορούσε να συνεχίσει να πηγαίνει στο σχολείο. Η μητέρα τους εγκατέλειψε μετά το ατύχημα και έτσι ο 38χρονος, χωρίς να έχει κάποιο άλλο άτομο να το προσέχει, αποφάσισε να το κλειδώνει εκεί κάθε πρωί όταν έφευγε για τη δουλειά του και να το ελευθερώνει στην επιστροφή του.
Οι γείτονες φρόντιζαν για την σίτιση του 9χρονου, περνώντας του φαγητό μέσα από τα ανοίγματα του κλουβιού.
Ο πατέρας επεσήμανε ότι προσπαθούσε να βοηθήσει τον γιο του και ότι είχε δοκιμάσει διάφορους τρόπους, χωρίς επιτυχία, καταλήγοντας σ’ αυτόν, μη ξέροντας τι άλλο να κάνει.
Ενώ αυτή η κατάσταση αποτελούσε καθημερινότητα εδώ και χρόνια, το θέμα έγινε γνωστό πρόσφατα.

Διαβάστε επίσης: Μεξικό: Δημοσιογράφος δολοφονήθηκε κατά τη χριστουγεννιάτικη γιορτή στο σχολείο του γιου του

Το άρθρο Εννιάχρονος ζούσε επί πέντε χρόνια σε κλουβί. Τον κλείδωνε ο πατέρας του, όταν χτύπησε στο κεφάλι και εμφάνισε προβλήματα συμπεριφοράς (βίντεο) δημοσιεύθηκε αρχικά στον δικτυακό τόπο ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εννιάχρονος,enniachronos