Εγκλωβισμένοι οδηγοί στην Αθηνών- Λαμίας από την κακοκαιρία. Δίπλωσαν νταλίκες στην εθνική οδό. Προβλήματα και στη γέφυρα Ρίου-Αντίρριου από τους ισχυρούς ανέμους

nesw247:
Με δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Μαρτίνου, λόγω της πυκνής χιονόπτωσης. Υπάρχουν αναφορές για εγκλωβισμένους οδηγούς στα αυτοκίνητά τους καθώς και ότι έχουν διπλώσει νταλίκες εξαιτίας της ολισθηρότητας του δρόμου από τη χιονόπτωση.

Στην περιοχή χιονίζει με ένταση και τα φαινόμενα είναι πιο έντονα στην περιοχή της Λοκρίδας, όπου στο ύψος του Μαρτίνου τα αυτοκίνητα πάνε σημειωτόν.
«Λίγο πριν το Μαρτίνο και μέχρι τη Μαλεσίνα έχουν ντεραπάρει πάνω από

20 αυτοκίνητα, μικρά και μεγάλα, και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας. Πέρασα με τρομερή δυσκολία γιατί είχα 4χ4, αλλά σε λίγο δεν θα κινείται τίποτα…» είπε στο LamiaReport οδηγός που ταξίδευε από Αθήνα προς Λαμία.

Από τις 5:30 το πρωί της Παρασκευής, μηχανήματα της Περιφέρειας αλλά και των Δήμων που επλήγησαν από την κακοκαιρία, βρίσκονται στους δρόμους κρατώντας το οδικό δίκτυο ανοικτό. Σύμφωνα πάντως με την ενημέρωση της Πολιτικής Προστασίας τα φαινόμενα αναμένεται να ενταθούν μεταξύ 2 με 8 το βράδυ κυρίως στο κομμάτι της Λοκρίδας και με κατεύθυνση προς την Κεντρική και Βόρεια Εύβοια.
Το περισσότερο χιόνι φαίνεται ότι έπεσε στο κομμάτι του Μπράλου και κυρίως στην πλευρά του Μοναστηρίου της Δαμάστας όπου κόντεψε το ένα μέτρο! Μεγάλα μηχανήματα της Περιφέρειας αγωνίζονται από πολύ νωρίς το πρωί για να ανοίξουν το δρόμο μέχρι το Μοναστήρι που περιμένει πολλούς εκδρομείς τις επόμενες ώρες για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.

Ισχυροί άνεμοι στην Δυτική Ελλάδα

Σύμφωνα με το δελτίο της Αστυνομίας, ισχυροί άνεμοι έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο όλης της χώρας. Συγκεκριμένα, το δελτίο αναφέρει μεταξύ άλλων πως έχει απαγορευτεί η διέλευση δικύκλων, φορτηγών που δεν μεταφέρουν φορτίο και πεζών.
Τα ΙΧ μπορούν να διέρχονται κανονικά. Ωστόσο, οι ισχυροί άνεμοι κάνουν τη διέλευση ιδιαίτερα δύσκολη. Την ίδια ώρα, η πορθμιακά γραμμή Ρίου-Αντιρρίου παραμένει κλειστή. Η κατάσταση στον ορεινό όγκο του δήμου παραμένει δύσκολη από την χθεσινή πυκνή χιονόπτωση που έπεφτε όλη μέρα.

Δείτε εικόνα από την περιοχή το βράδυ της Πέμπτης, αλλά και το πρωί της Παρασκευής:

Διαβάστε επίσης: Θαλάσσια χελώνα ‘μετέφερε’ κοκαΐνη αξίας 53 εκατ. δολαρίων

Το άρθρο Εγκλωβισμένοι οδηγοί στην Αθηνών- Λαμίας από την κακοκαιρία. Δίπλωσαν νταλίκες στην εθνική οδό. Προβλήματα και στη γέφυρα Ρίου-Αντίρριου από τους ισχυρούς ανέμους δημοσιεύθηκε αρχικά στον δικτυακό τόπο ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα