Δύο αρνητές μάσκας ξυλοκόπησαν άγρια εργαζόμενο στο Μετρό. Τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Άγρια επίθεση δέχθηκε ένας εργαζόμενος εντός του συρμού στο Μετρό, την ώρα που πήγαινε στην δουλειά του, από δύο αρνητές μάσκας. Τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την διοίκηση της ΣΤΑΣΥ, το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Ιανουαρίου 2021, όταν κατά τη διάρκεια της διαδρομής από την Ανθούπολη προς την Ομόνοια, ο εν λόγω εργαζόμενος ζήτησε από δύο νεαρούς

επιβάτες να φορέσουν τη μάσκα τους και στον έναν εξ αυτών να κατεβάσει τα πόδια του από το κάθισμα.

Οι δύο νεαροί αρχικά επιτέθηκαν φραστικά στον υπεύθυνο σταθμού της ΣΤΑΣΥ, ενώ στη συνέχεια, και αφού αυτός αποβιβάστηκε στην Ομόνοια, τον ακολούθησαν, και στην αποβάθρα του σταθμού τον γρονθοκόπησαν, ενώ τον χτύπησαν με κλωτσιές και σε διάφορα άλλα σημεία του σώματός του.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας…

Ο άνθρωπος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Έρευνα για το περιστατικό και τον εντοπισμό των δραστών διενεργεί η ΕΛ.ΑΣ, ενώ η ΣΤΑΣΥ θα συμβάλλει με κάθε μέσο και κάθε τρόπο στην αστυνομική έρευνα, ώστε να εντοπιστούν οι δράστες και να τους καταλογιστούν οι προβλεπόμενες από το νόμο κυρώσεις. Παράλληλα η Διοίκηση της ΣΤΑΣΥ θα συνδράμει στη λήψη όλων των απαιτούμενων μέτρων για την αποτροπή στο μέλλον ανάλογων βίαιων περιστατικών κατά εργαζομένων της.

Συνεχίστε στο podstories από τη Μηχανή του Χρόνου…

Πηγή αρχικής φωτογραφίας: ΑΠΕ ΜΠΕ

The post Δύο αρνητές μάσκας ξυλοκόπησαν άγρια εργαζόμενο στο Μετρό. Τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα