Δύο αδέλφια 15 και 17 ετών προσήχθησαν για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη στο μετρό

Δύο ανήλικα αδέλφια προσήχθησαν για την επίθεση στον σταθμάρχη του μετρό. Πρόκειται για δύο αδέλφια ελληνικής καταγωγής από το Περιστέρι ηλικίας 15 και 17 ετών.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Προσήχθησαν στη διεύθυνση Ασφάλεια Αττικής και ταυτοποιήθηκαν δύο ανήλικοι για την υπόθεση του ξυλοδαρμού του σταθμάρχη του μετρό

στις 13.1.2021. Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία».

Σημειώνεται ότι τα πρόσωπα των δύο δραστών είχαν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας και η ΕΛ.ΑΣ. κατόρθωσε σε σύντομο χρονικό διάστημα να τους ταυτοποιήσει. Ο ξυλοδαρμός συνέβη την Τετάρτη (13/01). Δύο νεαροί επιτέθηκαν στον σταθμάρχη επειδή τους ζήτησε να φορέσουν μάσκα για τον κορονοϊό και να κατεβάσει ο ένας τα πόδια του από κάθισμα.

Στο σχετικό βίντεο, οι δύο νεαροί καταγράφονται από τις κάμερες του σταθμού να χτυπούν και να κλωτσούν με αγριότητα τον εργαζόμενο της ΣΤΑΣΥ στο κεφάλι, το στομάχι και την πλάτη.

Η κατάθεση του σταθμάρχη 

Ο 52χρονος σταθμάρχης, ο οποίος έχει υποστεί κατάγματα στα πλευρά και το πρόσωπο, έδωσε χθες την πρώτη του κατάθεση για το συμβάν υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι αιφνιδιάστηκε καθώς του επιτέθηκαν πισώπλατα. Χθες, οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση έδειξαν στον άτυχο σταθμάρχη φωτογραφίες νεαρών που έχουν απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν, καθώς υπήρχε η εκτίμηση ότι οι δράστες της επίθεσης είναι σεσημασμένοι.

Όπως ισχυρίστηκε ο 52χρονος στην κατάθεσή του, τα δύο άτομα που τον ξυλοκόπησαν στην αποβάθρα του μετρό Ομονοίας ήταν νεαρά σε ηλικία, μιλούσαν καλά ελληνικά. Μάλιστα, όπως είπε μπορεί να τους αναγνωρίσει εύκολα καθώς θυμάται αρκετά καλά τα πρόσωπά τους. Σημειώνεται ότι ο άγριος ξυλοδαρμός προκάλεσε και την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών που διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

The post Δύο αδέλφια 15 και 17 ετών προσήχθησαν για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη στο μετρό appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα