Διαρρήκτης «με τρόπους» στην Κύπρο συγύρισε το σπίτι, πότισε τον κήπο και έκανε μπάνιο προτού κλέψει. Η κόρη της οικογένειας είχε κλειδωθεί στο υπνοδωμάτιο

Ένας ασυνήθιστος διαρρήκτης συνελήφθη στην Κύπρο. Ο νεαρός εισέβαλε σε σπίτι, το συγύρισε, πότισε τον κήπο και μπήκε για μπάνιο, προτού πάρει τα κλοπιμαία.

Στο σπίτι βρισκόταν εκείνη την ώρα η κόρη της οικογένειας, η οποία όταν αντιλήφθηκε φασαρία στο σπίτι κλειδώθηκε μέσα στο υπνοδωμάτιο και ειδοποίησε τις αρχές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο νεαρός ο οποίος έφτασε στην Κύπρο

στις 26 Ιουλίου, έκλεψε αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο στην Κάτω Πάφο. Στη συνέχεια με το κλεμμένο αυτοκίνητο μετέβη στη Λέμπα και εισέβαλε στο σπίτι από ένα κλειστό, αλλά ανασφάλιστο παράθυρο.

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: Ο μεγαλύτερος αρχαιοκάπηλος που έδρασε ποτέ στην σύγχρονη Ελλάδα. Ο Γερμανός που είχε συλληφθεί πάνω από τέσσερις φορές, αλλά δραπέτευε, άλλαζε ταυτότητα και συνέχιζε τη δράση του

Αφού πότισε τον κήπο και μάζεψε το σπίτι, έκανε μπάνιο, φόρεσε ρούχα του ιδιοκτήτη, άρπαξε όσα αντικείμενα μπόρεσε και ετοιμάστηκε να φύγει. Όμως, τον πρόλαβε ο ιδιοκτήτης, ο οποίος κατέφθασε την ίδια ώρα.

Επί τόπου έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη και τον συνέλαβαν.

αρχική εικόνα: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: Ο «γοητευτικός ληστής» των τραπεζών. Τον συνέλαβε η αστυνομία όταν πήγε να καταγγείλει την κλοπή του αυτοκινήτου του! Σε μισό χρόνο είχε κλέψει 48.000.000 δραχμές που τα σπατάλησε σε πολυτέλειες

The post Διαρρήκτης «με τρόπους» στην Κύπρο συγύρισε το σπίτι, πότισε τον κήπο και έκανε μπάνιο προτού κλέψει. Η κόρη της οικογένειας είχε κλειδωθεί στο υπνοδωμάτιο appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα