Απερίσκεπτος οδηγός μικρού πούλμαν έκανε προσπέραση στο αντίθετο ρεύμα και μετέδωσε μέσω «Facebook» τη σύγκρουσή του με φορτηγό. Δεν επέζησε κανείς (σκληρό βίντεο)

Εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το απόγευμα της Τρίτης 22 Μαΐου, όταν ένα μίνιμπας συγκρούστηκε με ένα φορτηγό στην Ουγγαρία.

Τέσσερα από τα θύματα του τροχαίου ταυτοποιήθηκαν ως Ρουμάνοι, ενώ το ίδιο πιστεύεται και για τους υπόλοιπους, σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών της Ρουμανίας.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι ο οδηγός του μίνιμπας έκανε live μετάδοση στο «Facebook» την ώρα της σύγκρουσης.

Σε

βίντεο που μεταδίδουν πολλά ενημερωτικά σάιτ σήμερα, Τετάρτη, και αναφέρεται ότι είναι αυτό που ο οδηγός γύριζε με το κινητό του τηλέφωνο ενώ οδηγούσε, τον βλέπει κανείς να χαμογελά διαβάζοντας στην οθόνη του τηλεφώνου τα σχόλια που είχαν αναρτήσει χρήστες του διαδικτύου σχετικά μ’ αυτό το βίντεο.

Σύμφωνα με την ουγγρική αστυνομία, ο οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε ελαφρά ενώ διεξάγεται έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Reader

The post Απερίσκεπτος οδηγός μικρού πούλμαν έκανε προσπέραση στο αντίθετο ρεύμα και μετέδωσε μέσω «Facebook» τη σύγκρουσή του με φορτηγό. Δεν επέζησε κανείς (σκληρό βίντεο) appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απερίσκεπτος, Facebook,aperiskeptos, Facebook