Άλκηστις Πρωτοψάλτη. «Υιοθέτησα ένα παιδί που μεγάλωνε στις φυλακές». Η ανάρτηση της με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναδοχής

Τη δική της προσωπική εμπειρία αναδοχής ενός μικρού αγοριού από την Κένυα μοιράστηκε η μεγάλη ερμηνεύτρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναδοχής στις 31 Μαΐου.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram έστειλε το δικό της μήνυμα αγάπης για τη σημαντική αυτή ημέρα μια σειρά από φωτογραφίες και την ιστορία της αναδοχής και της υιοθεσίας του μικρού Clemens.

«Το να κάνεις το καλό όσο μακριά

και αν βρίσκεται είναι άποψη ζωής. Το να βρίσκεις συμπαραστάτες στο ίδιο μήκος Κύματος είναι ευτυχία, το να γίνεις ανάδοχος ενός παιδιού είναι ευλογία. Ο εθελοντισμός είναι η ύψιστη προσφορά στον άνθρωπο γιατί η γη είναι μικρή και μπορείς να προσφέρεις παντού», τόνισε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

«Στηρίζω το ίδρυμα “Σοφία για τα παιδιά” εδώ και χρόνια γιατί επιτελεί ένα συγκλονιστικό και πολύπλευρο έργο στη Κύπρο και στη Κένυα», πρόσθεσε η ερμηνεύτρια και στη συνέχεια μοιράστηκε την προσωπική της ιστορία. «Υιοθέτησα τον μικρό Clemens, ένα παιδί που μεγάλωνε στις φυλακές Να Κούρου (Κενυα) και τώρα είναι στην αγκαλιά του Ορφανοτροφείου Μακάριος στη Κένυα. Αυτά που είδα και ένιωσα αυτά που με άγγιξαν δεν περιγράφονται με λόγια. Με την υιοθεσία κάνεις ένα δώρο στη ψυχή σου, το κυριότερο όμως είναι ότι κάνεις ένα παιδί ευτυχισμένο και του δίνεις διάδρομο απογείωσης στη ζωή του», σημείωσε στην ανάρτηση της.

«Οι φωτογραφίες είναι από το ταξίδι μας εκεί το 2017. Θα ξαναπάμε μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες. Κάντε και σεις ένα δώρο στη ψυχή σας» προέτρεψε τους διαδικτυακούς της φίλους η Άλκηστις Πρωτοχάλτη.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου….

The post Άλκηστις Πρωτοψάλτη. «Υιοθέτησα ένα παιδί που μεγάλωνε στις φυλακές». Η ανάρτηση της με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναδοχής appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα