Αυτό είναι το κοινό χαρακτηριστικό των περισσότερων κατά συρροή δολοφόνων, σύμφωνα με νέα έρευνα. Σύμπτωση ή κάτι παραπάνω;

Από τον Φρεντ Ουέστ και τον Πίτερ Συτκλίφ μέχρι Δρ. Χένρυ Χάουαρντ Χολμς, το Ηνωμένο Βασίλειο και οι ΗΠΑ, έχουν γνωρίσει πολλούς κατά συρροή δολοφόνους, που συγκλόνισαν την υφήλιο για τα βίαια και συχνά αποτρόπαια εγκλήματά τους.

Εδώ και πολλά χρόνια είναι γνωστό από επιστήμονες και εγκληματολόγους ότι οι κατά συρροή δολοφόνοι παρουσιάζουν ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά στην προσωπικότητά τους.
Νέα μελέτη ωστόσο, υποστηρίζει ότι μεγάλο ρόλο έχει επίσης και ο μήνας γέννησης.

Ο βρετανός συγγραφέας, Ντέιβιντ Τζέστερ για περίπου δύο

χρόνια βρήκε τα ζώδια των πιο διαβόητων κατά συρροή δολοφόνων σε Αμερική και Αγγλία και κατέληξε σε ένα περίεργο συμπέρασμα.

Ο βρετανός συγγραφέας Ντέιβιντ Τζέστερ στο πλαίσιο έρευνας για το νέο του βιβλίο, βρήκε τα ζώδια των πιο διαβόητων κατά συρροή δολοφόνων

Οι περισσότεροι δολοφόνοι ανήκαν στο ζώδιο του Ταύρου, γεννημένοι μεταξύ 20 Απριλίου και 20 Μαΐου!
Ανακάλυψε επίσης ότι η 24η Απριλίου και η 18η Φεβρουαρίου είναι δύο ημέρες όπου γεννήθηκαν αρκετοί κατά συρροή δολοφόνοι!

Το αν υπάρχει μία πραγματική σύνδεση ή η ημέρα των γενεθλίων και το ζώδιο αποτελούν απλώς μία σύμπτωση, μπορεί καθένας να το αποφασίσει μόνος του.

πηγή: Mirror

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: Ο «κατρουλής» που έγινε κατά συρροή δολοφόνος και έμεινε στην ιστορία ως ο «πιο κακός άνθρωπος του κόσμου». Φέρεται ότι σκότωσε 110 ανθρώπους και εκτελέστηκε το 1991 λέγοντας «είμαι έτοιμος να φύγω»

The post Αυτό είναι το κοινό χαρακτηριστικό των περισσότερων κατά συρροή δολοφόνων, σύμφωνα με νέα έρευνα. Σύμπτωση ή κάτι παραπάνω; appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα