“Ξέρεις ποιος είμαι εγώ”; Το βιβλίο που πρέπει να διαβάσουμε

Νέα συγγραφέας; Μόνο επειδή τώρα αποφάσισε επιτέλους να μοιραστεί μαζί μας όσα χρόνια πολλά μετέφερε από το μυαλό και τη ψυχή της στο χαρτί. Γιατί η Ρεβέκκα Κοτσαρίδου “πάλευε” πάντα με το μυαλό,κυρίως τη ψυχή ,το μολύβι και το χαρτί. Συγγραφέας χρόνια λοιπόν, που απλά τώρα εκδηλώθηκε δημόσια. “Κρυμμένη” για μεγάλο χρονικό διάστημα με τον “μανδύα” της δημοσιογράφου, δουλειά την οποία τίμησε με τη παρουσία της. Εξακολουθεί νομίζω και πιστεύω να ΄ναι και δημοσιογράφος…

Το πρώτο της βιβλίο έχει τίτλο μια φράση που ΄χει σημαδέψει και καταστρέψει αυτή τη χώρα. “Ξέρεις ποιος

είμαι εγώ”; Το ΄χουμε ακούσει και μην κρυβόμαστε όποτε…μας έπαιρνε το ΄χουμε πει. Θα εξαιρέσω τη Ρεβέκκα, την πάντα σεμνή συνάδελφο. Τόσο σεμνή που στη σελίδα της στο facebook έβαλε όλη κι όλη μια φωτογραφία από την παρουσίαση του βιβλίου της ,στην οποία ίσα που φαίνεται στα δεξιά! Το βιβλίο “Ξέρεις ποιος είμαι εγώ” ανεπιφύλακτα το προτείνουμε. Γιατί ξέρουμε ποια είναι η Ρεβέκκα Κοτσαρίδου και πως γράφει…Καλοτάξιδο.

Μεταφέρουμε τα λίγα λόγια που έγραψε η ίδια όχι για το βιβλίο της ,αλλά για τους ανθρώπους που το παρουσίασαν:

Τους σκούντησα στην πλάτη και τους ζήτησα να σταματήσουν για λίγο την πορεία του επιτυχημένου βίου τους, γιατί ήθελα να τους πω: «Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;». Εκείνοι διέκοψαν τη δραστηριότητά τους και μου έδειξαν τι σημαίνει να είσαι ακροατής. Μετά με έπιασαν από το χέρι και με βοήθησαν να σαλέψω τα μέλη στους πρώτους, αβέβαιους βηματισμούς μου, δακτυλοδεικτώντας το μεγαλείο του να πορεύεται κάποιος ανοιχτά και γενναιόδωρα. Αναφέρομαι σε τρεις ιδιαίτερα χαρισματικούς ανθρώπους: στον ταλαντούχο ηθοποιό Τάσο Κωστή, στην εξαιρετική συνάδελφό μας Ράνια Θρασκιά και στον Επ. Καθηγητή Φιλολογίας στο Παν/μιο Αθηνών Θανάση Αγάθο. Από καρδιάς, σας ευχαριστώ για τα πολύτιμα που μου δώσατε!

The post “Ξέρεις ποιος είμαι εγώ”; Το βιβλίο που πρέπει να διαβάσουμε appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα