Το τουρκικό TRT αναφέρει την Κομοτηνή ως “τουρκικό θύλακα” και μιλά για “δημοψήφισμα”! ΒΙΝΤΕΟ

Το τουρκικό τηλεοπτικό κανάλι TRT ,ανάρτησε στο You tube την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017, δηλαδή την ημέρα αναχώρησης του Ερντογάν από την Ελλάδα, βίντεο διάρκειας 3 λεπτών με τίτλο ” Η μάχη των Τούρκων μουσουλμάνων στην Ελλάδα για την αναγνώριση της εθνικής τους ταυτότητας”.

Στο βίντεο, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι:α. Η Κομοτηνή
αποτελεί τουρκικό θύλακα.β. Η Δυτική Θράκη αποτελεί το σπίτι για μεγάλο αριθμό Τούρκων, οι οποίοι αν ζουν εκεί από τον 14ο αιώνα, βλέπουν την κουλτούρα τους να καταπιέζεται.γ. Παρότι η τουρκική μειονότητα αναγνωρίστηκε από το ΕΔΑΔ, η Ελλάδα δεν εφαρμόζει την απόφαση.Στη συνέχεια φιλοξενούνται δηλώσεις του Ahmet Nejat, ο οποίος αυτοαποκαλείται Πρόεδρος της Τουρκικής Ένωσης Νεολαίας Κομοτηνής. Ο Νejat διαμαρτύρεται για την μη αναγνώριση της Ένωσης από το ελληνικό κράτος. Επιπλέον λέει ότι στην Δυτική Θράκη δεν είναι ευπρόσδεκτες οι τουρκικές σημαίες.Επιπρόσθετα, φιλοξενούνται δηλώσεις του Μustafa Ali Cavus, o οποίος αντιπροσωπεύει την λεγόμενη “τουρκική μειονότητα” . Δηλώνει on camera ότι πρέπει οι Τούρκοι της περιοχής να αφεθούν να αποφασίσουν μόνοι τους για την ταυτότητα τους (προφανώς εννοεί με δημοψήφισμα) και δηλώνει σίγουρος ότι σε ποσοστό 100% θα αποφασίσουν ότι είναι Τούρκοι.

The post Το τουρκικό TRT αναφέρει την Κομοτηνή ως “τουρκικό θύλακα” και μιλά για “δημοψήφισμα”! ΒΙΝΤΕΟ appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα