Το συνέδριο Mastmed, οι παράδοξες απουσίες, η τοξικότητα στον Χολαργό και το αντίδοτο που αναζητά το Μαξίμου

Από χθες διεξάγεται στην Αθήνα ένα εξαιρετικά σημαντικό επιστημονικό συνέδριο το MAST MED 2022 υπό τον τίτλο “The Mediterranean: Laboratory for Naval Warfare”.

Το συνέδριο είναι εκ των κορυφαίων παγκοσμίως εκδηλώσεων αμυντικής τεχνολογίας, με 15ετή παρουσία σε αντίστοιχες χώρες και με  συμμετοχή κατασκευαστών αμυντικού υλικού, Πανεπιστημίων που ασχολούνται με άμυνα/ασφάλεια, αλλά και Εκπαιδευτικών-Ερευνητικών

Ιδρυμάτων.

Η διοργάνωση αυτή συνδυάζεται με την ετήσια σύσκεψη των Διευθυντών Ναυτικών εξοπλισμών του ΝΑΤΟ, (ΝΑΤΟ Naval Armaments Group / NNAG), ενώ παράλληλα προσκαλούνται μέλη της Conference of National Armaments Directors (CNAD) και ο Ευρωπαϊκός οργανισμός OCCAR  (Organisation Conjointe de Coopération en matière d’Armement / Organisation for Joint Armament Co-operation).

Τα περίεργα που συμβαίνουν με αυτό το συνέδριο είναι τα εξής:

•Το ΥΠΕΘΑ το «αγκάλιασε» χωρίς όμως να συμμετέχει!

•Το συνέδριο έχει να κάνει πρωτίστως με τη θάλασσα και το ΠΝ αλλά ουδείς απ΄ αυτό επίσης συμμετέχει!

Πως είναι δυνατόν; Δεν είναι η πρώτη φορά που εκδήλωση που «μυρίζει θάλασσα» επί της ουσίας σαμποτάρεται και δεν είναι επίσης κρυφό ότι ο βασικός ύποπτος για …το σαμποτάζ είναι το ΓΕΕΘΑ, το οποίο δείχνει μια πρωτόγνωρη όσο και ανεξήγητη …δυσανεξία για το ΠΝ.

Τίποτα απ΄  όλα αυτά δεν είναι άγνωστο και στο Μέγαρο Μαξίμου όπου έχουν κάνει τη διάγνωση της επικίνδυνης τοξικότητας που επικρατεί στον Χολαργό και λένε ότι δεν θα κάνουν κρίσεις στις ΕΔ φέτος, αλλά θα χορηγήσουν …αντίδοτο για την τοξικότητα.

Πως θα το πράξουν θα φανεί….

The post Το συνέδριο Mastmed, οι παράδοξες απουσίες, η τοξικότητα στον Χολαργό και το αντίδοτο που αναζητά το Μαξίμου appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Mastmed, Χολαργό, Μαξίμου,Mastmed, cholargo, maximou