Το πάνε για “μεγάλο συνασπισμό”; Μήνυμα Μπίστη στο twitter που δημιουργεί σενάρια

Το σενάριο γνωστό, όλοι το έχουμε ακούσει και το έχουμε συζητήσει: ο “μεγάλος συνασπισμός”, η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ ίσως και άλλων είναι κάτι που συχνά πυκνά γράφεται και ακούγεται. Πάντα σε περιόδους μεγάλης κρίσης, όπως αυτή που ζούμε τώρα. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει ξεφουσκώσει μέσα σε λίγα 24ωρα καθώς οι φλόγες έκαψαν το κέλυφος “επικοινωνίας” και φάνηκε ότι στον πυρήνα της δεν υπάρχει τίποτα το “επιτελικό”.

Τα αναφέρουμε όλα αυτά γιατί προέκυψε ένα μήνυμα στο twitter

από τον κ.Νίκο Μπίστη. Πρώην ΚΚΕ, μετέπειρα ΚΚΕ Εσωτερικού, Συνασπισμός, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, “Ελιά” ΚΙΝΑΛ και τώρα πάλι στον ΣΥΡΙΖΑ. Γράφει:

Ο Κυριάκος έκανε ότι μπορούσε. Δεν είναι ώρα για αντιπολίτευση, είναι ώρα για συναίνεση.

— Νίκος Μπίστης (@nickthebist) August 10, 2021

Η αντιπολίτευση που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ ,είναι ήπια σε πολλά θέματα και ειδικά στο χώρο της Άμυνας, όπως πολλές φορές έχουμε επισημάνει. Πρόκειται για στρατηγική που αφορά την ηγεσία του. Το μήνυμα Μπίστη πάντως ρίχνει νερό στο μύλο όσων υποστηρίζουν το σενάριο του “μεγάλου συνασπισμού”. Ο οποίος έχει να κάνει και με την επιθυμία των “συμμάχων” μας να “διευθετηθούν ζητήματα” στην περιοχή.

The post Το πάνε για “μεγάλο συνασπισμό”; Μήνυμα Μπίστη στο twitter που δημιουργεί σενάρια appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα