Το Ισραήλ σφυροκοπά όλη την Γάζα! 10.000 βομβαρδισμοί , χτύπησαν ξανά νοσοκομείο

Ο ισραηλινός στρατός επεκτείνει σήμερα τις επιχειρήσεις του στη Λωρίδα της Γάζας, όπου ο απολογισμός των θυμάτων στις τάξεις των αμάχων Παλαιστινίων γίνεται ολοένα βαρύτερος, ενώ η σύρραξη ρίχνει λάδι στη φωτιά που καίει σε όλη την περιοχή, με νέα επεισόδια το σαββατοκύριακο από το Ιράκ ως την Ερυθρά Θάλασσα.

«Ο

ισραηλινός στρατός συνεχίζει να επεκτείνει τη χερσαία επιχείρησή του εναντίον της Χαμάς στο σύνολο της Λωρίδας της Γάζας. Ο στρατός επιχειρεί παντού, όπου έχει οχυρά η Χαμάς», είπε αργά χθες βράδυ ο εκπρόσωπός του Ντανιέλ Χαγκαρί.

Ο Τσαχάλ άρχισε χερσαία επιχείρηση την 27η Οκτωβρίου στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας, όπου λέει πως πήρε τον έλεγχο αρκετών τομέων. Αφότου ξανάρχισαν οι μάχες την Παρασκευή, έπειτα από ανακωχή μιας εβδομάδας με τη Χαμάς, εξαπολύει κυρίως αεροπορικές επιδρομές.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας πλήγμα σε είσοδο του νοσοκομείου Καμάλ Αντουάν, στο βόρειο τμήμα του παλαιστινιακού θυλάκου, είχε αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους «πολλοί» άμαχοι, μετέδωσε το επίσημο παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων WAFA. Η Χαμάς κατήγγειλε σε ανακοίνωσή της την «κατάφωρη παραβίαση» του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου από τον ισραηλινό στρατό.

Israel jets bombarded and burned the residence of the Al-Najjar family while they were inside in central Khan Yunis, #Gaza. https://t.co/HwbLXNHKdH pic.twitter.com/p1LEA1XZW5

— PALESTINE ONLINE
Keywords
Τυχαία Θέματα