Το χειροκρότημα για τον δημοσιογράφο Μιχόπουλο που η εξουσία δεν τον άλλαξε

Ο Θοδωρής Μιχόπουλος “την έκανε” χειροκροτούμενος…Σπάνιο να ακούει χειροκρότημα δημοσιογράφος στις μέρες μας. Η μεγαλύτερη επιτυχία του ήταν ότι αν και τρία χρόνια τώρα βρισκόταν στον πυρήνα της κυβερνητικής εξουσίας, κανείς δεν τον αποχαιρέτησε ως “αξιωματούχο”, αλλά ως δημοσιογράφο…Απ΄ αυτούς που όσο περνούν τα χρόνια “μας τελειώνουν”…Απ΄ αυτούς που η εξουσία ποτέ δεν τους άλλαξε.

Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, συγκινημένος αποχαιρέτησε όχι τον στενό του συνεργάτη,αλλά τον φίλο του. Ακόμη και μετά από τη τελετή ,σε μια γωνιά του νεκροταφείου,έκλαιγε μόνος του.

Με

σπασμένη φωνή τον αποχαιρέτησε και ο συνάδελφος και φίλος του Κώστας Σπυρόπουλος. Μαζί για πολλά χρόνια είχαν την ευθύνη και την υπογραφή της κυριαρχίας του τηλεοπτικού δελτίου στον Antenna.

Από τους επικήδειους θα κρατήσουμε τον τελευταίο… Αυτόν που εκφώνησε από καρδιάς συνεργάτης του Θοδωρή . Αποχαιρέτησε τον “παππού” όπως τον έλεγε η “πιτσιρικαρία” του επικοινωνιακού επιτελείου στο Μαξίμου. Μίλησε για τον Θοδωρή με τρόπο που τον “έφερε” μπροστά στα μάτια μας, όπως τον είχαμε γνωρίσει, όλοι όσοι πήγαμε στο Α’ Νεκροταφείο για να του πούμε αντίο. Αεικίνητο, με μια σακκούλα γεμάτη εφημερίδες, αλλά πάντα ανθρώπινο…Ήταν όπως είπε καλή παρέα. Και στη δουλειά και στη διασκέδαση. Ήθελε να απολαμβάνει τη ζωή,να “την πιει μέχρι τη τελευταία σταγόνα της”. Και το έκανε. Μέχρι το ξημέρωμα της Κυριακής…

The post Το χειροκρότημα για τον δημοσιογράφο Μιχόπουλο που η εξουσία δεν τον άλλαξε appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα