Τέμπη: Παναγιωτόπουλος και Δένδιας απέρριψαν αίτημα μεταφοράς των συντριμμιών των τρένων σε στρατιωτική μονάδα

Δύο ΥΕΘΑ, ο πρώην Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο νυν Νίκος Δένδιας, εμπλέκονται στα όσα ακολούθησαν μετά από το έγκλημα των Τεμπών. Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα του documento, ζητήθηκε και από τους δύο να παραχωρηθεί χώρος στρατιωτικών εγκαταστάσεων στη Λάρισα,προκειμένουν να υπάχει ασφάλεια για τη φύλαξη των συντριμμιών των τρένων. Την φύλαξη θα αναλάμβανε προσωπικό της αστυνομίας, προκειμένου να μην επιβαρυνθούν οι ΕΔ. Και οι δύο ΥΕΘΑ
απέρριψαν το αίτημα...Σύμφωνα με το δημοσίευμα «δύο υπουργοί Εθνικής Αμυνας, ο πρώην Νίκος Παναγιωτόπουλοςαλλά και ο νυν Νίκος Δένδιας, έχουν λάβει έγγραφα-αιτήματα από τον εφέτη ανακριτή Σωτήρη Μπακαΐμη που διενεργεί την ανάκριση στην υπόθεση των Τεμπών, με τα οποία τους ζητά να διαθέσουν χώρο σε στρατόπεδο της Λάρισας ώστε να διαφυλαχθούν και να προστατευτούν όλα τα πειστήρια του εγκλήματος που έχουν συλλεχθεί και παραμένουν μέχρι σήμερα σε ανοιχτό χώρο του ΟΣΕ στο Κουλούρι Λάρισας. Πρόκειται για υπολείμματα συντριμμιών από τα βαγόνια που συγκρούστηκαν το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου 2023, τις μηχανές τους και άλλα «συλλεγέντα από τον τόπο του δυστυχήματος αδρανή υλικά»!Αμφότεροι οι υπουργοί δεν ανταποκρίθηκαν θετικά στις ανακριτικές αρχές. Αγνόησαν όχι ένα ούτε δύο αλλά τρία έγγραφα αιτήματα του ανακριτή και περιορίστηκαν μόνο στο να κοινοποιήσουν στον εφέτη ανακριτή την υπηρεσιακή αλληλογραφία μόνο για το πρώτο αίτημά του, το περιεχόμενο της οποίας δεν έδινε κάποια λύση επί της ουσίας».

The post Τέμπη: Παναγιωτόπουλος και Δένδιας απέρριψαν αίτημα μεταφοράς των συντριμμιών των τρένων σε στρατιωτική μονάδα appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα