Τέμπη 57 νεκροί: 40 ημέρες από την τραγωδία, 40 ημέρες προσπάθεια συγκάλυψης! Εικόνες από το μνημόσυνο για τους νεκρούς

Σαράντα ημέρες από τον άδικο θάνατο 57 ανθρώπων στα Τέμπη…40 ημέρες στις οποίες γίνεται συστηματική προσπάθεια συγκάλυψης ευθυνών γι ΄ αυτούς τους θανάτους. 40 ημέρες προσπάθειας της κυβέρνησης να «πάει το θέμα αλλού»… Δεν θα το καταφέρουν.

Σήμερα συγγενείς και φίλοι των ανθρώπων που χάθηκαν τόσο άδικα έκαναν μνημόσυνο για τις ψυχές τους στο σημείο της τραγωδίας.

Οι εικόνες επιβεβαιώνουν ότι όσο κι αν οι κυβερνώντες είναι στο πνεύμα του «η ζωή συνεχίζεται», υπάρχουν άνθρωποι, οικογένειες ολόκληρες που για να «ξεπαγώσουν» τον χρόνο από εκείνη τη νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου

θα απαιτήσουν δικαίωση.

Συγγενείς και κοντινά πρόσωπα των θυμάτων αφήνουν λουλούδια και κεριά στο σημείο του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, κατά την ημέρα που τελέστηκε το 40ημερο μνημόσυνο, Κυριακή 09 Απριλίου 2023. Η επιμνημόσυνη δέηση τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμο, παρουσία συγγενών και φίλων των θυμάτων που άφησαν λουλούδια και άναψαν ένα κερί στη μνήμη τους. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣΣυγγενείς και κοντινά πρόσωπα των θυμάτων αφήνουν λουλούδια και κεριά στο σημείο του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, κατά την ημέρα που τελέστηκε το 40ημερο μνημόσυνο, Κυριακή 09 Απριλίου 2023. Η επιμνημόσυνη δέηση τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμο, παρουσία συγγενών και φίλων των θυμάτων που άφησαν λουλούδια και άναψαν ένα κερί στη μνήμη τους. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣΣυγγενείς και κοντινά πρόσωπα των θυμάτων αφήνουν λουλούδια και κεριά στο σημείο του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, κατά την ημέρα που τελέστηκε το 40ημερο μνημόσυνο, Κυριακή 09 Απριλίου 2023. Η επιμνημόσυνη δέηση τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμο, παρουσία συγγενών και φίλων των θυμάτων που άφησαν λουλούδια και άναψαν ένα κερί στη μνήμη τους. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣΠανό που γράφει ” Πάρε με οτΑΝ φτάσεις” στο σημείο του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, κατά την ημέρα που τελέστηκε το 40ημερο μνημόσυνο, Κυριακή 09 Απριλίου 2023. Η επιμνημόσυνη δέηση τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμο, παρουσία συγγενών και φίλων των θυμάτων που άφησαν λουλούδια και άναψαν ένα κερί στη μνήμη τους. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ

The post Τέμπη 57 νεκροί: 40 ημέρες από την τραγωδία, 40 ημέρες προσπάθεια συγκάλυψης! Εικόνες από το μνημόσυνο για τους νεκρούς appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τέμπη 57, Εικόνες,tebi 57, eikones