Στη Γαλλία για τα Mirage 2000 o επικεφαλής της ΓΔΑΕΕ και 14 επιχειρηματίες

Μετά από τη θύελλα των τελευταίων εβδομάδων που προκάλεσε μέγα θέμα λειτουργίας της ΓΔΑΕΕ…η ζωή συνεχίζεται. Ελπίζουμε τουλάχιστον.

Επιτελείς της ΓΔΑΕΕ, με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή επισκέφθηκαν την αντίστοιχη Γενική Διεύθυνση (DGA) του Υπουργείου Άμυνας της Γαλλίας, στο πλαίσιο των τακτικών συναντήσεων των δύο πλευρών για την προώθηση της συνεργασίας Ελλάδας

Γαλλίας στους τομείς προμήθειας, έρευνας, ανάπτυξης και συμπαραγωγής αμυντικών συστημάτων.

Φυσικά η ατζέντα δεν θα μπορούσε παρά να ΄χει στην κορυφή της το θέμα της τεχνικής υποστήριξης των Mirage 2000 ,που καίει την ΠΑ.
Την ελληνική αποστολή πλαισίωναν εκπρόσωποι δεκατεσσάρων ελληνικών αμυντικών βιομηχανιών οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις δυνατότητές τους και να συναντηθούν με εκπροσώπους αντίστοιχων γαλλικών εταιρειών και αξιωματούχους της DGA με σκοπό την εξέταση διεύρυνσης της υπάρχουσας συνεργασίας στους τομείς της Άμυνας και της Ασφάλειας.
O Γενικός Διευθυντής της ΓΔΑΕΕ είχε κατ΄ ιδιαν συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή της DGA κ. J. Barre, ενώ η ελληνική αντιπροσωπεία επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις των εταιρειών DASSAULT και MBDA προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις για τα σε εξέλιξη προγράμματα. Επιπλέον οι εταιρείες NAVAL GROUP, THALES HELLAS, SAFRAN και NHI ζήτησαν και είχαν συνάντηση με ελληνική αντιπροσωπεία.

The post Στη Γαλλία για τα Mirage 2000 o επικεφαλής της ΓΔΑΕΕ και 14 επιχειρηματίες appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα