Σκοπιανό: Τι είπαν Καμμένος και Κοτζιάς μετά από τη σύσκεψη στο Μαξίμου

Για σύνθετη ονομασία για όλες τις χρήσεις ως προς το ονοματολογικό της Πρωην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας, μίλησε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου,μετά από τη σύσκεψη με τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών ανέφερε ότι χρειάζεται συνεννόηση με όλες τις πολιτικές δυνάμεις.

Από την άλλη πλευρά ο ΥΕΘΑ Πάνος

Καμμένος έκανε λόγο για άψογη συνεργασία, επισημαίνοντας ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον υπουργό Εξωτερικών Ν. Κοτζιά. Επανέλαβε ότι υπάρχουν δύο αποφάσεις για το θέμα. Η πρώτη είναι η απόφαση των πολιτικών αρχηγών υπό τον Καραμανλή και η άλλη η απόφαση του Βουκουρεστίου. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σημείωσε ότι οι διαπραγματεύσεις πρέπει να συνεχιστούν και ότι η κυβερνητική πολιτική εντάσσεται στην στην ευρύτερη προσπάθεια να γίνει η χώρα πυλώνας σταθερότητας κάτι που θα οδηγήσει σε αναβάθμιση της θέσης της.

Με απλά λόγια φαίνεται ότι η εξέλιξη θα ΄ναι αυτή που περιέγραψε στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε,πριν μερικές μέρες. Εφόσον υπάρχει πλειοψηφία για το θέμα της ονομασίας οι ΑΝΕΛ έχουν την επιλογή να επιμένουν στις απόψεις τους. Μένει να δούμε πως θα αντιδράσει η ΝΔ στο θέμα.

The post Σκοπιανό: Τι είπαν Καμμένος και Κοτζιάς μετά από τη σύσκεψη στο Μαξίμου appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα