Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, Σάββατο (25/02), η ώρα και το κανάλι του αγώνα. Ντέρμπι των «αιωνίων», ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό στην 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται

στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας 54 βαθμούς, τη στιγμή που ο Ολυμπιακούς έχει πέντε λιγότερους, δηλαδή 49, και είναι στην τρίτη θέση. Δεύτερη είναι η ΑΕΚ με 50 βαθμούς, αλλά έχοντας παίξει 22 αγώνες. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος της Super League με 47 πόντους.

Ολυμπιακός – ΠΑΟ: Ώρα και κανάλι αγώνα

Ο αγώνας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό αρχίζει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 20:30. Πρόκειται να μεταδοθεί από τη συχνότητα του καναλιού COSMOTE SPORTS 1 σε περιγραφή του Αντρέα Παλομπαρίνι.

Διαιτητής του ντέρμπι έχει ορισθεί ο Πορτογάλος Ζοάο Πινέιρο, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Μπρούνο Ζεσούς και Λουτσιάνο Μάια. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Περράκης. Στο VAR θα βρίσκεται ο Φάμπιο Μέλο, με AVAR τον Ανδρέα Μεϊντάνα.

Πρόγραμμα Stoiximan Super League – 24η Αγωνιστική#slgr #StoiximanSuperLeague #Stoiximan #Football pic.twitter.com/ocf4NV6KGU

Super League Greece (@Super_League_GR) February 24, 2023

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Οι συνθέσεις των ομάδων

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, ωστόσο δεν ανακοινώνουν αποστολή. Μέσα είναι όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος έχει επιστρέψει. Στον τομέα των τραυματιών, εκτός βρίσκονται οι Γκάρι Ροντρίγκες και ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Ο Μίτσελ, προπονητής του Ολυμπιακού, το Σάββατο (24/02) δήλωσε:« Ο Γκάρι Ροντρίγκες που τραυματίστηκε με Λαμία, ο Ρέτσος που χτύπησε στο προηγούμενο είναι οι μοναδικοί απόντες. Οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι, αλλά έχουμε τον περιορισμό πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μόνο πέντε ξένους. Και όλοι θέλουν να παίξουν. Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για τον προπονητή αλλά και ένα μεγάλο πλεονέκτημα».

MATCHDAY
Olympiacos vs Panathinaikos
 @Super_League_GR
G. Karaiskakis, 20:30
 #OLYPAO#Olympiacos #slgr pic.twitter.com/eXpziPawLR

Olympiacos FC (@olympiacosfc) February 25, 2023

Στον Παναθηναϊκό, για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε μαζί του τον Λάζλο Κλεϊνχέισλερ αλλά και τον Χόλντουρ Μάγκνουσον, καθώς αμφότεροι ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και είναι έτοιμο για την αναμέτρηση. Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε ο Βέρμπιτς, ο οποίος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο και αναμένεται να απουσιάσει για 15 ημέρες.

Η αποστολή της ομάδας μας για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό. #Panathinaikos #PAOFC2022_23 #OLYPAO #squadlist #slgr #StoiximanSuperLeague pic.twitter.com/fldey6HVs3

Panathinaikos F.C. (@paofc_) February 24, 2023

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι η εξής: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Καμπετσής.

The post Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα