Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Το κανάλι που δείχνει live τον αγώνα του Europa Conference League

Ώρα για τον αγώνα Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος. Με «προίκα» τη νίκη με σκορ 1-0 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Φερεντσβάρος εκτός έδρας, θέλοντας να σφραγίσει το εισιτήριο πρόκρισης για τους «16» του UEFA Europa Conference League.Τι έγινε στο πρώτο ματς στο Γεώργιος ΚαραϊσκάκηςΤο πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στους «16»
του Conference League έκανε ο Ολυμπιακός, που επικράτησε με 2-0 της Φερεντσβάρος στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης», παίρνοντας ένα σημαντικό πλεονέκτημα ενόψει της ρεβάνς. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης.Η Φερεντσβάρος μπήκε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι και κατάφερε να σκοράρει στο δεύτερο μόλις λεπτό, με τον Βάργκα να παίρνει την κεφαλιά έπειτα από την εκτέλεση φάουλ. Όμως ο διαιτητής ενημερώθηκε από τον VAR ότι υπήρχε οφσάιντ, κι έτσι έπειτα από την απαραίτητη εξέταση, το γκολ ακυρώθηκε.Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς να σημειωθεί τέρμα, με τις δύο ομάδες να μην έχουν γίνει ιδιαίτερα απειλητικές, ωστόσο είχαν τις ευκαιρίες του παρά το γεγονός ότι η τακτική κυριάρχησε.Μερικά λεπτά πριν την λήξη της αναμέτρησης ήρθε η… λύτρωση για τους Πειραιώτες. OΑγιούμπ Ελ Κααμπί σκόραρε στο 83ο λεπτό, καθώς βρέθηκε στη σωστή θέση τη σωστή στιγμή και εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας, έπειτα από την σέντρα που έγινε από τα δεξιά, και έδωσε το σήμα για να ξεκινήσουν οι πανηγυρισμοί στο γήπεδο.Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος: Ποιο κανάλι δείχνει live τον αγώναΟ αγώνας Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος μεταδίδεται live στις 22.00 (Πέμπτη 22/2) από το κανάλι COSMOTE SPORT 2HD.Το pregame που βάζει τους τηλεθεατές στο κλίμα της αναμέτρησης είναι στις 21.00 στο κανάλι COSMOTE SPORT 2HD.

The post Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Το κανάλι που δείχνει live τον αγώνα του Europa Conference League appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος, Europa Conference League,olybiakos – ferentsvaros, Europa Conference League