Οι…κομάντος του twitter που ακριβώς ήταν όταν κάποιοι παρουσίαζαν τον Στόλο υπό διάλυση;

Δεν έχει περάσει και πολύς καιρός από την χυδαία, άνανδρη και επικίνδυνη για την άμυνα της χώρας επίθεση που δέχτηκε ο Αρχηγός Στόλου Παναγιώτης Λυμπέρης. Δεν ήταν μόνο η προσωπική επίθεση , αλλά και το γεγονός ότι για να χτυπήσουν τον Λυμπέρη δεν δίστασαν να παρουσιάσουν τον Στόλο υπό διάλυση!!!

Δεν κουνήθηκε κανένας από την κυβέρνηση να στηρίξει τον Αρχηγό Στόλου που το καλοκαίρι του 2020 αντιμετώπισε επιτυχώς τους Τούρκους

στο Αιγαίο! Τσιμουδιά…

Σιωπηλοί έμειναν και οι …κομάντος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που τις τελευταίες ημέρες έχουν βαλθεί να υποστηρίξουν τον υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ Α/ΓΕΕΘΑ . Η γραφή και τα επιχειρήματα τους μάλλον δεν βοηθούν τον «στόχο» όπως τον αναφέρουν οι «κοριοί» της ΕΥΠ. Οι …κουτσαβακισμοί δεν περνάνε και όσο για τα …καταδρομικά ας διαβάσουν Χαριτόπουλο για να καταλάβουν ότι οι Ειδικές Δυνάμεις είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να τις εξευτελίζουν με τις ανοησίες τους.

Και τέλος πάντων αφού αγαπάνε τόσο πολύ την πατρίδα κι όλοι οι άλλοι είναι προδότες, γιατί δεν έβγαλαν τσιμουδιά όταν «χτυπήθηκε» ο Αρχηγός Στόλου αλλά και ο Στόλος; Επιλεκτικές ευαισθησίες; Περίεργα πράγματα ή μήπως υπάρχει εξήγηση;

The post Οι…κομάντος του twitter που ακριβώς ήταν όταν κάποιοι παρουσίαζαν τον Στόλο υπό διάλυση; appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα