Οι Τούρκοι σκοτώνουν κόσμο στη βόρεια Συρία και οι Ευρωπαίοι “δεν είναι έτοιμοι να τοποθετηθούν”!

Οι Τούρκοι συνεχίζουν να επιχειρούν στη βόρεια Συρία με τις πληροφορίες για θανάτους αμάχων να πολλαπλασιάζονται. Η διεθνής κοινή γνώμη αντιδρά υπόπτως χαλαρά στην τουρκική εισβολή και είναι ενδεικτική η απάντηση που έδωσε ο ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς σε σχετική ερώτηση μετά από την την ολοκλήρωση του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων Ε.Ε. :

“Οι ομόλογοι, είχα την αίσθηση, ότι δεν ήταν έτοιμοι να τοποθετηθούν. Είδαμε τα ανθρωπιστικά ζητήματα. Η κα Mogherini θα κάνει μία δήλωση στη συνέντευξη Τύπου. Εγώ εξήγησα τη σχέση του διεθνούς δικαίου και όσων διαδραματίζονται.

Πρέπει να σας πω ότι έχω γενικά μία άποψη ότι κάποιοι, στο όνομα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, βομβαρδίζουν, παρεμβαίνουν κ.ο.κ. Και μετά, τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν υλοποιούνται, αλλά καταπατούνται. Διότι έχουμε νεκρούς, εκατομμύρια ξεριζωμένους από τα σπίτια τους, οι οποίοι ως πρόσφυγες ασφαλώς δεν μπορούν να ασκήσουν τα ανθρώπινά τους δικαιώματα”.

Αυτοί οι Ευρωπαίοι ομόλογοι πότε “θα ‘ναι έτοιμοι να τοποθετηθούν”; Η γεωπολιτική ανυπαρξία της ΕΕ συγκλονίζει…

The post Οι Τούρκοι σκοτώνουν κόσμο στη βόρεια Συρία και οι Ευρωπαίοι “δεν είναι έτοιμοι να τοποθετηθούν”! appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα