Οι ήρωες του 401 ΓΣΝΑ και η αλήθεια των αριθμών για το ποιους και πόσους εξυπηρετούν

Η ΠΟΑΣΥ, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, διαμαρτυρήθηκε εντόνως για τους τραυματίες συναδέλφους της που τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε δημόσια νοσοκομεία και όχι στον 401 ΓΣΝΑ. Πρώτα απ΄ όλα αυτό που θα πρέπει να διερευνηθεί είναι αν οι άνθρωποι είχαν την περίθαλψη που έπρεπε γρήγορα. Η απάντηση είναι ναι κατηγορηματικά. Γρήγορη και αποτελεσματική.

Επειδή από την ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ προκύπτει μια οργή κι ένα αίσθημα

αδικίας που δημιουργεί για πολλοστή φορά την εντύπωση ότι το προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας αδικείται σε σχέση με το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, καλό είναι να δούμε τι λένε οι ψυχροί αριθμοί. Η λανθασμένη εντύπωση να διευκρινήσουμε πως δεν δημιουργείται από το προσωπικό των ΣΑ, αλλά από ορισμένους συνδικαλιστές τους που μάλλον έχουν παρανοήσει ορισμένα πράγματα και για το ρόλο τους και για την αποστολή τους.

Οι πίνακες με τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι το 401 ΓΣΝΑ, προσφέρει περίθαλψη σε απίστευτα πολύ κόσμο. Και σε πάρα, πάρα πολλούς ιδιώτες. Το νοσοκομείο δεν καλύπτει μόνο την “ποσότητα” των περιστατικών. Το σημαντικότερο είναι ότι παρέχει και ποιότητα περίθαλψης. Γι΄ αυτό καλό θα ΄ναι να σταματήσουν όλοι να παίζουν μαζί του. Το προσωπικό του 401 ΓΣΝΑ μπορεί χωρίς πολύ σκέψη και εξηγήσεις να χαρακτηριστεί ηρωϊκό! Ειδικά τα χρόνια της κρίσης που τα χρήματα και τα μέσα λιγόστεψαν, το 401 ΓΣΝΑ παραμένει σε υψηλά επίπεδα λειτουργίας και αποτελεσματικότητας χάρη στους ανθρώπους του.

Οι πίνακες με τα στατιστικά στοιχεία :

Αυτά προς το παρόν ως μία πρώτη γεύση. Επειδή έχουμε την υποψία ότι η επίθεση κατά του 401 ΓΣΝΑ θα συνεχιστεί κρατάμε τα υπόλοιπα για τη συνέχεια.

The post Οι ήρωες του 401 ΓΣΝΑ και η αλήθεια των αριθμών για το ποιους και πόσους εξυπηρετούν appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα