Οι Αρχηγοί του Κ.Φλώρου! Ποιους θέλει να «αφήσει πίσω» ο Α/ΓΕΕΘΑ

Είθισται οι απερχόμενοι Αρχηγοί να έχουν τη δυνατότητα να καταθέτουν τις προτάσεις τους για τη διάδοχη κατάσταση. Είθισται…Δεν υπάρχει καμία υποχρέωση ,ούτε είναι δεδομένο. Άλλες φορές κάποιες εισηγήσεις γίνονται δεκτές κι άλλοτε όχι.

Προφανώς δεν αποτελεί έκπληξη ότι ο απερχόμενος Α/ΓΕΕΘΑ Κώστας Φλώρος έχει ολοκληρωμένη πρόταση για το ποιους θα ήθελε Αρχηγούς μετά από την αποστρατεία του. Κι όπως υπενθυμίζουν από το περιβάλλον του ο πρωθυπουργός του έχει ιδιαίτερη αδυναμία και «δεν θα του χαλάσει το χατήρι». Θα δείξει…

Ποιο είναι το σχήμα που ,όπως λένε οι

πληροφορίες ,θέλει ο Κ.Φλώρος;

Α/ΓΕΕΘΑ, τον νυν Α/ΓΕΣ Άγγελο Χουδελούδη, με τον οποίο «μοιράζονται» το φιάσκο στο Στεφανοβίκειο, τις καταστροφές εγκαταστάσεων στον Έβρο και την τραγωδία στη Λιβύη.

Ο κ.Χουδελούδης έχει προκαλέσει τη δυσαρέσκεια του προσωπικού του ΣΞ ,γιατί κάποιες επιλογές του έδειξαν ότι δεν είχε συναίσθηση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν τα στελέχη.

Για Α/ΓΕΣ θα ήθελε τον διοικητη Στρατιάς Αντιστράτηγο Ιωάννη Τσιόπλο

Στο ΓΕΑ προκρίνει τον Αντιπτέραρχο Γ.Φασούλα Αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας, τον οποίο θα διαδεχθεί ο επιτελάρχης του σημερινού Α/ΓΕΕΘΑ , Γ.Κυριάκου.

Στο ΓΕΝ ο Κ.Φλώρος θα ήθελε να τοποθετηθεί Αρχηγός ο Αντιναύαρχος Φραγκίσκος Λελούδας.

Δεν γνωρίζουμε αν ο κ.πρωθυπουργός έχει όντως τόση «αδυναμία» στον νυν Α/ΓΕΕΘΑ, αλλά πριν αποφασίσει θα πρέπει να θυμηθεί δύο πράγματα:

Τι έλεγε στον κόσμο περί αριστείας και Πόση σχέση έχει με την αριστεία η θητεία Φλώρου στο ΓΕΕΘΑ, ώστε να εμπιστευτεί τις απόψεις του…

The post Οι Αρχηγοί του Κ.Φλώρου! Ποιους θέλει να «αφήσει πίσω» ο Α/ΓΕΕΘΑ appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα