Ο Κασσελάκης βάζει σε πρώτο πλάνο την πατριωτική Αριστερά

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, έχει δημόσια μιλήσει για τους στρατιωτικούς, αναγνωρίζοντας ότι οι αποδοχές τους είναι ντροπιαστικές. Από την άλλη θέτει θέμα θητείας, ακόμη και κατάργησης της , κάτι που έχει προκαλέσει συζητήσεις και αντιδράσεις. Η Ελλάδα είναι μια χώρα που πολύ δύσκολα μπορεί να στηριχθεί μόνο σε επαγγελματικό στρατό.Ωστόσο πρέπει να επισημάνουμε ότι ο κ.Κασσελάκης έχει βάλει ψηλά στην ατζέντα του το κεφάλαιο πατριωτική Αριστερά. Κάτι που ένα συγκεκριμένο κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ πάντα «φρέναρε», θεωρώντας ότι ο χώρος της Άμυνας δεν ήταν «προνομιακός»! Ο κ.Τσίπρας δεν είχε μπορέσει να βάλει στο περιθώριο αυτές τις απόψεις. Ο κ.Κασσελάκης τουλάχιστον μέχρι στιγμής φαίνεται ότι θα επιδιώξει να αναδείξει αυτά τα θέματα. Στο Αιγάλεω όπου μίλησε επιέθηκε στον κ.Μητσοτάκη για τη σιωπή του έναντι του Ερντογάν για όσα ο τελευταίος είπε για την Κύπρο. Και μίλησε για την πατριωτική Αριστερά.

Μιλάει ο Ερντογάν για δύο κράτη στην Κύπρο και ο Κ.Μητσοτάκης δεν αντιδρά!Όταν ο Ερντογάν, μπροστά στον Αλέξη Τσίπρα, παραδέχτηκε ότι η μειονότητα στη Θράκη είναι μουσουλμανική.Για να δείτε τη διαφορά των δύο πρωθυπουργών.Και καθόμαστε εμείς και απολογούμαστε αν είμαστε… pic.twitter.com/pUD62jURxF

— Stefanos Kasselakis - Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) September 21, 2023Ασφαλώς για να πείσει για τις προθέσεις του θα πρέπει να είναι και προσεκτικός στις δηλώσεις του. Το λάθος που πήγε να κάνει χθες όταν αναφέρθηκε στην κατεχόμενη Κύπρο ως κρατίδιο δεν πέρασε απαρατήρητο.

The post Ο Κασσελάκης βάζει σε πρώτο πλάνο την πατριωτική Αριστερά appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα