Ο Ι.Παξιβανάκης με τους «να φύγουν»! Μια φωτογραφία που έγινε δραματικά επίκαιρη

Ο κόσμος του Πολεμικού Ναυτικού είναι πολύ «δεμένος» μεταξύ τους στα δύσκολα. Μπορεί να υπάρχουν διαφωνίες και συγκρούσεις όταν όλα πάνε καλά, αλλά στην «κακιά ώρα» όλοι ενώνονται.

Μια τέτοια κακιά ώρα «χτύπησε» το ΠΝ προχθές το βράδυ. Ο άτυχος Ναύαρχος και επίτιμος Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Ιωάννης Παξιβανάκης «έφυγε» τελείως ξαφνικά και άδικα από τη ζωή…μόλις δύο περίπου χρόνια μετά την αποστρατεία του και μετά από 39 χρόνια πραγματικής υπηρεσίας στο ΠΝ.

Η φωτογραφία είναι από το Δώμα του Πολεμικού Ναυτικού. Ο Ναύαρχος Γιάννης

Παξιβανάκης ανοιχτό μυαλό, μαζί με δύο εξαίρετα στελέχη του ΠΝ, αναγνωρισμένης αξίας από όλους τους συναδέλφους τους, που τους τελευταίους μήνες απασχολούν την επικαιρότητα στο ΥΠΕΘΑ. Είναι τα στελέχη του ΠΝ Τάκης Δροσόπουλος και Παναγιώτης Καλαθάκης, τα ονόματα των οποίων γράφτηκαν σε «μπιλιετάκι» του ΓΕΕΘΑ προς το ΓΕΝ με την απαίτηση «να φύγουν»!

Δεν γνωρίζουμε αν οι δύο Αξιωματικοί…πλήρωσαν το ότι είχαν άριστη σχέση με τον Ι.Παξιβανάκη. Δύσκολο να το πιστέψουμε, γιατί ο σημερινός Α/ΓΕΕΘΑ και τότε υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ και μετέπειτα Διοικητής Στρατιάς Κώστας Φλώρος, είχε εξαιρετική σχέση με τον αείμνηστο Ναύαρχο αλλά και με τον ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρη Βίτσα και τους οφείλει πολλά. Τόσο εξαιρετικές οι σχέσεις τους που άπαντες τον είχαν χαρακτηρίσει…ΣΥΡΙΖΑΙΟ!

The post Ο Ι.Παξιβανάκης με τους «να φύγουν»! Μια φωτογραφία που έγινε δραματικά επίκαιρη appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ι Παξιβανάκης,i paxivanakis