Ο Γολοθάς των στρατιωτικών οι «σέλφις» του πρωθυπουργού που δεν τρώγονται και τα fake news

Για ένα ακόμη Πάσχα (επί κυβερνήσεως ΝΔ), το οποίο έχει την ιδιαιτερότητα ότι οι προεκλογικές εξαγγελίες και οι εξορμήσεις των πολιτικών θα συμπέσουν χρονικά, με τις Άγιες Ημέρες του Χριστιανισμού, τα στελέχη των ΕΔ θα ανέβουν τον δικό τους Γολγοθά.

Βέβαια δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο, για τον λεγόμενο «πολλαπλασιαστή ισχύος» όπως αρέσκονται ο Πρωθυπουργός και οι Υπουργοί του να αποκαλούν τα στελέχη των ΕΔ (όταν δεν χρησιμοποιούν την λέξη ένστολοι),

καθώς τα ΧριστούγενναΠρωτοχρονιά του 2022, καταγράφηκε η αλήστου μνήμης κοροϊδία και πρόκληση εις βάρος τους με την άρνηση της Κυβέρνησης να τους χορηγήσει το επίδομα των 600 Ευρώ, το οποίο χορήγησε στα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ και τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, «διότι φυλούν σύνορα».

Στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα έχουν προστεθεί και άλλα γεγονότα που αποδεικνύουν την αποστροφή της Κυβέρνησης προς τα στελέχη των ΕΔ, όπως η υπογραφή της κατάπτυστης ΚΥΑ για την νυκτερινή αποζημίωση η οποία νομοθετεί στην ουσία την ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ και το φιάσκο των πλεύσιμων που τελικά μονό πλεύσιμα δεν είναι και η χορήγησή τους θα επαφίεται στην καλή θέληση των «πασάδων του ΣΑΓΕ».

Δεν απέχει πολύ ,όπως όλα δείχνουν, η ημέρα που ο κατώτατος μισθός στον ιδιωτικό τομέα  θα φτάσει στον καθαρό μισθό των εξερχομένων στελεχών από τα ΑΣΕΙ – ΑΣΣΥ (Καθαρός μισθός νέου Ανθυπολοχαγού προέλευσης ΣΣΕ 888 Ευρώ και Καθαρός μισθός νέου Μόνιμου Λοχία προέλευσης ΣΜΥ 742 Ευρώ).

Βεβαίως, να μην ξεχνάμε και τα ψίχουλα που δίνονται στους σπουδαστές-τριες των ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ, σε σχέση με τα χρηματικά ποσά που λαμβάνουν οι αντίστοιχοι σπουδαστές-τριες των σχολών της ΕΛ.ΑΣ και του ΛΣ/ΕΛ.ΑΚΤ., εκτός εάν η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία θεωρεί ότι δίνοντας 2 ημέρες παραπάνω εορταστική άδεια σε αυτά τα παιδιά (και βάζοντας τις γνωστές ιστοσελίδες να το προβάλλουν ως ΜΕΤΡΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ), έβγαλαν την υποχρέωση.

Θα συμπληρώσουμε επίσης και ότι ενόψει των εκλογών το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ (και οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι ; ) θα λάβουν ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ.

Έτσι λοιπόν, για μια ακόμη χρονιά, τα στελέχη των ΕΔ αντιμετωπίζουν  τον ΕΜΠΑΙΓΜΟ και την ΕΜΠΑΘΕΙΑ της Κυβέρνησης και της Πολιτικής Ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ (συνεπικουρούμενη βέβαια και από την ΑΠΡΑΞΙΑ-ΑΦΩΝΙΑ-ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ της στρατιωτικής ηγεσίας).

Για ακόμα ένα Πάσχα λοιπόν τα στελέχη των ΕΔ θα μείνουν:

Με τις SELFIE του Πρωθυπουργού με την Κυβερνήτη στο πιλοτήριο Ε/Π CHINOOK (ο οποίος δεν δίστασε να προτρέψει και άλλες γυναίκες να την μιμηθούν),

Με τα FAKE NEWS που διασπείρονται εδώ και 5 μήνες από τα κυβερνητικά στελέχη και τα φίλα προσκείμενα ΜΜΕ, ότι «οι στρατιωτικοί πήραν λεφτά»,

Με τα καθαρά 10,30 Ευρώ ως αποζημίωση 5 ωρών νυκτερινής εργασίας (όταν ακόμα και στην κατάπτυστη ΚΥΑ αναφέρεται ότι η νύκτα διαρκεί από την 22:00 έως την  06:00 ώρα), για 24 ώρες ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,

Και με πολλά ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ, τα οποία ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ SUPERMARKET ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ των ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΕΔ…..

Αντί επιλόγου θα δανειστούμε τα λόγια του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλου στην συνέντευξη που παραχώρησε στη δημοσιογράφο κ. Τρέμη (20/12/2022): «Καλή η δόξα, η τιμή και η αναγνώριση, αλλά υπάρχουν και ζητήματα βιοπορισμού..».

Υ.Γ.: Προς τα κόμματα της μείζονος – ελάσσονος αντιπολίτευσης: ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ…..

The post Ο Γολοθάς των στρατιωτικών οι «σέλφις» του πρωθυπουργού που δεν τρώγονται και τα fake news appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα