Ο Ερντογάν παριστάνει τον «πατερούλη» των Παλαιστινίων και ταυτόχρονα στέλνει υλικά στον στρατό του Ισραήλ!

Ο Ερντογάν από τη μία εμφανίζεται ως «πατερούλης» των Παλαιστινίων και από την άλλη τροφοδοτεί το Ισραήλ με υλικά αναγκαία για το στρατό του που τους εξοντώνει!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αντιπολιτευόμενης ιστοσελίδας Τ24,«η Eti Maden, μία από τις εταιρείες του Tουρκικού Ταμείου Πλούτου, έστειλε 21 τόνους μεταλλεύματος βορίου σε ισραηλινή εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες στον στρατό»!

Το φορτίο έφτασε στο λιμάνι της Χάιφα την 1η Απριλίου.

Ο δημοσιογράφος

Metin Cihan γράφει  ότι η  εταιρεία εξορύξεων και χημικών Eti Maden  που ανήκσει στο Türkiye Wealth Fund, έστειλε μετάλλευμα βορίου στην ισραηλινή εταιρεία Fertilizers & Chemicals στις 23 Μαρτίου. Ο Τούρκος Πρόεδρος και πρόεδρος του AKP Recep Tayyip Erdoğan είναι ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου Πλούτου της Τουρκίας!

Ο Metin Cihan, κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λιμενικά αρχεία σχετικά με το εμπόριο της Τουρκίας με το Ισραήλ από την έναρξη του πολέμου, στις 7 Οκτωβρίου. Η ισραηλινή εταιρεία Fertilizers & Chemicals, παρέχει υπηρεσίες και στον ισραηλινό στρατό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κοινοποίησε ο Cihan, η Eti Maden,έστειλε συνολικά 21 τόνους μεταλλεύματος βορίου στην Fertilizers & Chemicals στις 23 Μαρτίου 2024, σε συσκευασίες των 25 κιλών.

Γράφει ότι το μετάλλευμα βορίου φορτώθηκε από το λιμάνι Gemlik στις 23 Μαρτίου 2024, και το φορτίο έφτασε στο λιμάνι Ashdod του Ισραήλ στις 29 Μαρτίου 2024 .Στη συνέχεια στο λιμάνι της Χάιφα την 1η Απριλίου.

The post Ο Ερντογάν παριστάνει τον «πατερούλη» των Παλαιστινίων και ταυτόχρονα στέλνει υλικά στον στρατό του Ισραήλ! appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα