Κοινοβουλευτικός έλεγχος για όσα καταγγέλονται για «μυστικές εισόδους» στα Γενικά Επιτελεία θα γίνει;

Η ιστοσελίδα ieidiseis.gr δημοσιεύει ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο:

«Σκηνές Τζέιμς Μποντ διαδραματίζονται στην πίσω πόρτα του Πενταγώνου για να περάσουν χωρίς έλεγχο οι «αδιευκρίνιστοι» επισκέπτες του Αρχηγού. Δια της τεθλασμένης, με παραλλαγή και με καταδρομικές κινήσεις που τις συναντάς μόνο σε ευφάνταστα σενάρια αστυνομικών ταινιών του αμερικανικού κινηματογράφου που βεβαίως παραπέμπουν ευθέως σε παρακράτος, δέχεται τους επισκέπτες στο γραφείο του ο ένας εκ των τεσσάρων Αρχηγών Γενικού Επιτελείου (τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια ).

Το ραντεβού κλείνεται σε σημείο πλησίον του

Πενταγώνου. Εκεί προσέρχεται αυτοκίνητο της υπηρεσίας με σκούρα τζάμια και παραλαμβάνει τον επισκέπτη. Εν συνέχεια το αυτοκίνητο κινείται προς το Πεντάγωνο και διέρχεται παρανόμως από την πίσω πύλη του Ψυχικού χωρίς έλεγχο και χωρίς καμία καταγραφή των επιβαινόντων σε αυτό! Έτσι χάνονται τα ίχνη του επισκέπτη καθώς δεν καταγράφονται στα επίσημα αρχεία του Πενταγώνου».

Για να τελειώνουμε με τα παράδοξα που πληθαίνουν στο Χολαργό το ερώτημα είναι ένα και είναι απλό:

Θα υπάρξει ο απαιτούμενος, σοβαρός και επίμονος κοινοβουλευτικός έλεγχος για τα όσα συμβαίνουν σε ΥΠΕΘΑ και Γενικά Επιτελεία ; Σαν πολλά δεν έχουν μαζευτεί; Κάποιοι δημοσιογράφοι γράφουν, οι περισσότεροι «πετάνε αετό» ,κάποιοι άλλοι μόνο «λιβανίζουν». Στη Βουλή όμως δεν πρέπει να αναζητηθεί η αλήθεια;

The post Κοινοβουλευτικός έλεγχος για όσα καταγγέλονται για «μυστικές εισόδους» στα Γενικά Επιτελεία θα γίνει; appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κοινοβουλευτικός, Γενικά Επιτελεία,koinovouleftikos, genika epiteleia