Κιέβο: «Οι μοναχικοί ήρωες και οι ναζί»-Ο Νίκος Πηλός μας δείχνει την πραγματική εικόνα

Ο πόλεμος στο Κίεβο…Οι άνθρωποι που έχουν επιλέξει να αντιμετωπίσουν τον κίνδυνο, ίσως και το θάνατο μέσα στο σπίτι τους…Στο σκοτάδι με το φως ενός κεριού…Με τα μάτια και τον φακό του Νίκου Πηλού, ενός από τους πιο σημαντικούς Έλληνες φωτορεπόρτερ και κινηματογραφιστές  γνωρίζουμε αυτούς τους καθημερινούς ήρωες χωρίς όπλο στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας. Εικόνες που έγιναν λεύκωμα που κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία.

Μαθαίνουμε όμως και όλα όσα αρνούνται να μας πουν τα μέσα ενημέρωσης. Ποιοι πραγματικά έχουν το

πάνω χέρι στο Κίεβο, ποιοι κάνουν κουμάντο. Ο Νίκος Πηλός δεν κρύβει την αλήθεια και την μεταφέρει όπως την αντίκρυσε. Μιλά για τους ήρωες που δεν εγκαταλείπουν τα σπίτια τους αλλά και για τους νοσταλγούς των ναζί που δυστυχώς παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο Κίεβο.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

The post Κιέβο: «Οι μοναχικοί ήρωες και οι ναζί»-Ο Νίκος Πηλός μας δείχνει την πραγματική εικόνα appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα